Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ............

Συσκέψεις Βενιζέλου με Στουρνάρα-Χατζηδάκη-Άδωνι-Δένδια. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ' ΑΛΩΝΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ... ΝΑ ΤΑ ΖΥΓΙΣΟΥΝ....ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

"teosagapo7"
Σειρά συσκέψεων και συναντήσεων με στελέχη και υπουργούς της κυβέρνησης, είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αυτή την...
εβδομάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, μετά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος
του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τρίτη με τα στελέχη του Κινήματος που μετέχουν στην κυβέρνηση, ακολούθησαν συναντήσεις του κ. Βενιζέλου με τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Υγείας και Δημόσιας Τάξης.
Συγκεκριμένα, χτες ο κ. Βενιζέλος είχε διεξοδική συζήτηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για το σύνολο των θεμάτων που χειρίζεται το υπουργείο Οικονομικών.
Κατά τη συνάντησή του με τον Κωστή Χατζηδάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο κυρίως για την πορεία του ΕΣΠΑ και την προετοιμασία που γίνεται γύρω από το νέο ΕΣΠΑ 2014- 2020.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε σήμερα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών του στον χώρο της Υγείας, ενώ, σε σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών, με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών στελεχών, ο κ. Βενιζέλος και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, εξέτασαν σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος των δύο υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου