Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΣΠΥΡΑΗΔΟΝΙ, ΒΑΛΕ 200 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΗΛΙΘΙΕ

O μπουμπούκος κάνει το θαύμα του..25 ευρώ είσοδος στα Νοσοκομεία. Εξαιρούνται οι λαθρομετανάστες!!!!




Ανεβαίνει η τιμή του εισιτηρίου στα δημόσια νοσοκομεία από τα  5 ευρώ στα 25 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα. έρχεται να "γονατίσει" τους πολίτες, καθώς ενδέχεται σε 4 μήνες να βάζουν το χέρι ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης (a.k.a μπουμπούκος) άφησε...ανοικτό το ενδεχόμενο αυτής της μεγάλης αύξησής στο εισιτήριο των δημόσιων νοσοκομείων λόγω του κινδύνου να μην επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι που έχει ορίσει η τρόικα.

Το νέο πενταπλάσιο-σε σχέση με σήμερα- αντίτιμο θα καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες από την 1η Ιανουαρίου του 2014, ενώ αποτελεί μία από τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η χώρα μας τον περασμένο Νοέμβριο.

Έτσι η πρόσβαση στη δημόσια υγεία θα γίνει δυσκολότερη για  χιλιάδες πολίτες, άνεργοι , συνταξιούχοι, πολύτεκνοι, που έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά οικονομικά προβλήματα. Όπως γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Δημοκρατία (φωτο) η είσοδος θα είναι δωρεάν μόνο για λαθρομετανάστες και "πρόσφυγες"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου