Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

TΡΟΚΤΙΚΟ ΠΑΛΙ

Άνοιξε το troktiko.






Τι κοινό είχαν το τριήμερο που πέρασε όλα τα "μεγάλα" sites των μεγaλοσυμφεροντοδημοσιογράφων?? Εύκολο! Κανένα τους δεν αναπαρήγαγε έστω και χωρίς σχόλιο - όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει, με τη μέθοδο του copy paste - την πρώτη ανάρτηση του τρωκτικού, μετά από τρία σχεδόν χρόνια που αναπαρήγαγε σχεδόν όλο το διαδίκτυο (social media, blogs, sites).

Δεν το θεώρησαν είδηση? Καλά εδώ αν η Τρέμη άλλαζε κούρεμα μετά από τρία χρόνια θα το παίζανε όλοι ως είδηση, έστω και ως δελτίο τύπου και καλά θα κάνανε βέβαια γιατί... άλλο τρίχες και άλλο... ότι και ότι! Το μπλογκ τρωκτικό, το νούμερο ένα στον κόσμο με επισκεψιμότητα που έφτασε τους 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες την ημέρα (!), το  μπλογκ του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Γκιόλια Σωκράτη που εκτελέστηκε με 17 σφαίρες στην είσοδο του σπιτιού του πριν από τρία χρόνια, του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ που πολλοί εξ αυτών των "μεγάλων" και "επωνύμων" τον αποκαλούσαν "φίλο" ή "γνωστό" η έστω και "συνάδελφο" τους, το μπλογκ που άλλαξε τα δεδομένα στην ενημέρωση και τάραξε τα λιμνάζοντα και βρώμικα νερά της "πιάτσας", έκανε ανάρτηση μετά από σχεδόν τρία χρόνια και δεν θεωρήθηκε σκόπιμο τουλάχιστον να αναπαραχθεί έστω και ως δελτίου τύπου?? Δεν θεωρήθηκε άξια αναφοράς είδηση μαζί με τις κουσκουδάδικες που παίζουν κάθε μέρα η ανάρτησή μας? Το Πρώτο Θέμα έπαιξε την είδηση πως οι διάσημες Ελληνίδες λατρεύουν τις ρίγες(!), το Newsit αναπαρήγαγε τη δήλωση του Περρή οτι μάλλον και του χρόνου θα κάνει τηλεόραση (εδώ θεωρήθηκε είδηση και το μάλλον!), στον ενικό ο Χατζηνικολάου αξιολόγησε πιο πολύ το σκύλο που χορεύει Eminem (!) ενώ στο real έδωσε περισσότερο βάρος στο νέο κούρεμα της Καραβάτου!
Εμείς το έχουμε ξαναπεί ότι το ιντερνέτ έχει αλλοτριωθεί από τους αργυρώνητους μεγαλοδημοσιογραφους  και κάποιοι κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου