Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 94 “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ” ΠΟΥ (ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ) ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ EFG; ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 9, 2013

Αγαπητέ κύριε Θεοχάρη. Ενημερωνόμαστε ότι ΑΚΟΜΑ δεν έχετε έλθει σε επαφή με τις αρμόδιες Βρετανικές αρχές για να ζητήσετε την λίστα με τα 94 πρόσωπα “πολιτικού ενδιαφέροντος” που πιθανόν να εμπλέκονται σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μεσω της EFG Βρετανίας.

Δυστυχώς το θέμα άπτεται στην δική σας αρμοδιότητα και θα έπρεπε να το γνωρίζετε. Μπορεί η EFG να αποδέχθηκε το πρόστιμο της FCA για να κλείσει άρον άρον την υπόθεση, όμως για την Ελλάδα παραμένει ορθάνοιχτο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι και οι καταθέτες της λίστας Λαγκαρντ ήταν απόλυτα νόμιμοι στην Ελβετία, όμως όπως είδαμε στην Ελλάδα κατηγορούνται για πλήθος κακουργημάτων. Όπως πλέον και ο κύριος Παπακωνσταντίνου που την συγκάλυψε.

Δεν είναι δυνατόν το Πακιστάν να παίρνει μέσα σε 10 μέρες τα στοιχεία από τις Βρετανικές αρχές και να συλλαμβάνει τον ισλαμιστή πολιτικό που ξέπλενε χρήμα μέσω της EFG και εσείς οι “εταίροι” ακόμα να μην έχετε κάνει επικοινωνία.

Κοιτάξτε λοιπόν την τύχη του κυρίου Παπακωνσταντίνου και αν δεν πονάτε την Ελλάδα, τουλάχιστον “πονέστε” τον εαυτό σας. Πλέον το θέμα είναι γνωστό και αρχίζει να παίρνει τις διαστάσεις συγκάλυψης. Περιμένουμε κύριε Θεοχάρη.

EFG: “Μα ξεπλένει χρήμα ο όμιλος Λάτση”; Εξέλιξη βόμβα από τα ευρήματα διεθνούς έρευνας!

EFG ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ”, “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ” ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου