Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΜΕ

Πάνος Καμμένος: Θα τσακίσουμε τους νταβατζήδες των ΜΜΕ!

-

ΔΟΛ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΔΩΡΑ“Τα όργανα της τρόικας και οι διάφοροι νταβατζήδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα λαϊκό κίνημα που δεν γονατίζει, ούτε απειλείται, ούτε προσκυνά. Θα τους τσακίσουμε.”

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Σήμερα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης, τους πολιτευτές μας και τις συντονιστικές βρισκόμαστε εδώ στην ΕΛΒΟ, ξεκινώντας από τη... Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, μια βομβαρδισμένη περιοχή, με λουκέτα παντού. Βρισκόμαστε στην ΕΛΒΟ, στην αμυντική βιομηχανία, η οποία συντηρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, η οποία αποτελεί την εγγύηση για την εθνική ασφάλεια και η οποία δέχεται αυτή την στιγμή μία επίθεση από όλες αυτές που έχει δεχθεί στην πορεία της μέσω ιδιωτικοποιήσεων, όπου ουσιαστικά οι ιδιώτες εισέπραξαν αντί να πληρώσουν. Βρεθήκαμε επίσης δίπλα στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, αλλά και στην ΕΥΑΘ.

Η Βόρεια Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, δέχονται μια επίθεση και την ίδια στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, ο επικυρίαρχος και το αφεντικό της εσωτερικής τρόικας έρχεται να πει ότι το Βερολίνο θα βοηθήσει την Ελλάδα.

Οι Έλληνες είμαστε περήφανοι και δεν θα επιτρέψουμε να μας εξαθλιώσουν, προκειμένου να μας πετάξουν ένα κομμάτι ψωμί.

Εδώ γεννήθηκε ο πολιτισμός και αυτή η χώρα έχει παλέψει για την ελευθερία της και έχει νικήσει πάντα. Θα νικήσει και τώρα».

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς σήμερα στα «ΝΕΑ»…

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Ο κύριος αυτός στο δημοσίευμα το οποίο αναπαράγει, ο κ. Ψυχάρης, ζήτησε χθες να το αποσύρει σε τηλεφώνημα με μεσολαβητή του, προκειμένου να στηρίξω τον γιο του ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και να αποσύρω τις αγωγές εναντίον του.

Όχι απλώς θα συνεχιστούν οι αγωγές εναντίον του, όχι απλώς ως κοινός συκοφάντης, όπως ο κ. Λιάτσος, θα γονατίσει και θα ζητήσει συγγνώμη, αλλά του μηνύουμε ότι τα δάνεια που έπαιρνε από τους πολιτικούς της τρόικας για να κρύβει τα σκάνδαλά τους και τα οποία τα μετέφερε σε offshore εταιρίες και σε πλούτο που έλειψε από τον ελληνικό λαό, θα τα γυρίσει πίσω. Όπως τα 100 εκατομμύρια που πήρε το Μέγαρο Μουσικής την ώρα που πάνε να κλείσουν την ΕΛΒΟ για 25 εκατομμύρια.

Τα όργανα της τρόικας και οι διάφοροι νταβατζήδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα λαϊκό κίνημα που δεν γονατίζει, ούτε απειλείται, ούτε προσκυνά. Θα τους τσακίσουμε».

Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο συνόδευαν οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα, Β’ Θεσσαλονίκης Σταυρούλα Ξουλίδου και Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς και οι πολιτευτές του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου