Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Ιουλίου, συνάντηση στελεχών των Δημοτικών παρατάξεων «Σύγχρονη Πόλη – Πολίτες σε Δράση – Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση – Ελπίδα» του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Στη συνάντηση αυτή αναπτύχθηκε από όλες τις πλευρές ένας γόνιμος, ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος, με στόχο τη σύνθεση των απόψεων, τη σύγκλιση αλλά και την κοινή δράση.
Η θέση για μία Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη και Διεκδικητική Αυτοδιοίκηση, αποτελεί την αφετηρία για την ενότητα των παρατάξεων μας, καθώς αυτό που ουσιαστικά μας ενώνει είναι τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και η Πόλη μας.
Πιστεύουμε ότι μαζί με τις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας, μαζί με τους ενεργούς πολίτες, τους νέους και τις νέες, μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο και να συγκροτήσουμε μια ισχυρή συμμαχία που θα δώσει μια νέα πνοή, μια νέα αντίληψη στο Δήμο και στα προβλήματά του.
Η σημερινή διοίκηση αδυνατεί να ανταποκριθεί ουσιαστικά στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Ο καταγγελτικός λόγος που χρησιμοποιείται κατά κόρον, δεν μπορεί να δώσει προοπτική για ανάπτυξη στο Δήμο μας.
Χρειάζεται αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της πόλης μας και ορθή διαχείριση των υποδομών της. Άμεση αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας με προοπτική τη μείωση της ανεργίας.
Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε, όχι να καταλάβουμε την εξουσία για την εξουσία, αλλά να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για ένα διαφορετικό μοντέλο τοπικής ανάπτυξης που θα σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Οι παρατάξεις που εκπροσωπούμε, διατηρούν την αυτονομία τους με τελικό στόχο τη συγκρότηση μιας παράταξης ΑΝΟΙΧΤΗΣ στην κοινωνία, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς αγκυλώσεις.
Μαζί με σας, τους πολίτες, σχεδιάζουμε το μέλλον και σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις:

Σύγχρονη Πόλη Ελληνικού – Αργυρούπολης
Πολίτες σε Δράση για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη
Ανανεωτική Δημοτική Κίνηση Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ελπίδα Ελληνικού - Αργυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου