Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΟΙ ................................ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


20130707-104658.jpg
Την αποκάλυψη την έκαναν χθες τα “Παραπολιτικά” που βέβαια δεν ήταν δυνατόν να γνωρίζουν το εμετικό και συκοφαντικό άρθρο του “συγκροτήματος”. Εγκαλούσαμε τον Γιωργο Παπανδρέου που έκανε πολιτειακούς παράγοντες από την πισω πόρτα τον Ψυχάρη και τον Μπομπολα… Τώρα έχουμε τον πρωθυπουργό να φέρνει τον Ψυχάρη στο Μαξίμου και αμέσως μετά τα “ΝΕΑ” να ανακαλύπτουν τους ιπτάμενους δίσκους του Καμμένου και τα μνημόνια του… Καραμανλή!
Εντύπωση επισης προκαλεί η μηδενική αντίδραση της κυβέρνησης για το εμετικό άρθρο των Νέων, παρόλο που στην κυβέρνηση Καραμανλή ήταν υπουργός ο Σαμαράς! Γεγονός πρωτοφανές αφού ο νυν πρωθυπουργός ήταν ο μόνος που είχε κατηγορηθεί για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα μουσεία όταν ήταν υπουργός πολιτισμού, γεγονός μάλιστα που είχε φέρει στην βουλή ο κ. Λαμπρόπουλος και ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια του Ρακιντζή! Εάν συνεχιστεί λοιπόν η σιωπή Σαμαρά, σημαίνει ενοχή ή συνενοχή.
Το δημοσίευμα από το exofitsio: Η επίθεση του συγκροτηματος –Τα Νέα-εναντιον του Κ.Καραμανλη και της κυβέρνησής του με ψευδη συκοφαντίες και λάσπη επειδη ειδε το 
Μαξιμου ότι ο πρωην πρωθυπουργος ισχυροποιειται στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας και ταυτοχρονα διαπιστωσε ότι η στροφη της συγκυβέρνησης σε συνδυασμο με την ..Νέα Ελλαδα οδηγει σε καταστροφή,ειχε και την προσυμφωνια της.
Διοτι τι άλλο συμπερασμα βγάζει κανεις όταν δυο ημέρες πριν από το δημοσίευμα των Νέων ,ο Σταυρος Ψυχαρης όπως αποκαλύπτουν τα ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (σελιδα 15 του ενθετου)ειχε συναντηση μιαμισης ωρας με τον πρωθυπουργο στο Μαξιμου.
Συμφωνα με πληροφοριες της εφημερίδας ο Ψυχάρης εθεσε το ζητημα της υποψηφιότητας του υιου του Ανδρεα Ψυχάρη για τον δημο της Αθηνας…Απορια;Δηλαδη εάν ηθελε τον Ανδρεα αντιπροεδρο της κυβέρνησης πιθανοτατα να κλωνοποιουσε τον Καραμανλή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου