Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Λ.Κύπρου  68 Aργυρούπολη 164 52
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο: 213.20.18.726
Φαξ : 210 99.02.045

                                                                                                               Αργυρούπολη  26-7-13
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επιμένει σε  αθλιότητες σε βάρος του Δημάρχου  Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστου Κορτζίδη τοπική ιστοσελίδα
Είναι γνωστό ότι τοπική ιστοσελίδα εκτοξεύει συνεχώς και συνειδητά λάσπη και ψέματα εναντίον του Χρήστου Κορτζίδη για κάθε θέμα.
Στις 16 Απρίλη 2013 δημοσίευσε την «είδηση» ότι δήθεν ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, δήλωσε ότι θα μπλοκάρει τη λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό από τον Αγ. Δημήτριο μέχρι το Ελληνικό, αν μέχρι τη λειτουργία των νέων σταθμών του μετρό δεν επιλυθούν τα ακόλουθα προβλήματα:
·         Παραχώρηση χώρου μέσα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού κοντά στο μετρό για τη λειτουργία σταθμού μετεπιβίβασης των λεωφορείων του ΟΑΣΑ. Αυτό το ζητάμε από κοινού με τον ΟΑΣΑ από το 2009.
·         Λειτουργία δύο παρκινγκ μέσα στο πρώην αεροδρόμιο, ένα κοντά στο  σταθμό  Ελληνικού και ένα κοντά στο σταθμό Αργυρούπολης όπως προβλέπονταν και στον αρχικό σχεδιασμό της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.
·         Δημιουργία διόδου για πεζούς από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής προς το σταθμό της Αργυρούπολης μέσα από την ελληνική αεροπορική βάση.
Για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό της παρουσιάζει μια μεμονωμένη φράση του δημάρχου σε συγκέντρωση ενημέρωσης των δημοτών για το μετρό στις 8 Απρίλη.
Στο ίδιο βίντεο από την ίδια συγκέντρωση (που βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mdBtTWYXyG8 ) βρίσκει κανείς πολύ εύκολα τι στ΄ αλήθεια είπε ο δήμαρχος.
Στο  12 λεπτό και 56 δευτερόλεπτα και ως το 13λ κα 07δ είπε: « Θα παλέψουμε να μην ξεκινήσει η λειτουργία των σταθμών του μετρό χωρίς να έχουν λυθεί αυτά τα προβλήματα» και
αμέσως μετά στο 13λ και 15δ και ως το 13λ και 26δ: «Δε με καταλάβατε, δεν είπα να μπλοκάρουμε τη λειτουργία των σταθμών, είπα να έχουμε κάνει ότι πρέπει να γίνει μέχρι τότε ώστε να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα».
Ο δήμος, λοιπόν, που υποστήριξε με κάθε τρόπο και με πρωτοβουλίες, όπως η κοινή παρέμβαση 5 δημάρχων, την επίσπευση της λειτουργίας των επεκτάσεων του μετρό, με ανακοίνωσή του διέψευσε κατηγορηματικά ότι προτίθεται να μπλοκάρει τη λειτουργία των σταθμών. Άλλωστε οι απολύτως λογικές αλλά και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις του στοχεύουν στη σωστή λειτουργία του μετρό και όχι στην παρεμπόδισή της.
Ωστόσο η ιστοσελίδα επανέρχεται κατά καιρούς στον ισχυρισμό της. Τελευταία φορά στις 26  Ιούλη με αφορμή τα εγκαίνια των σταθμών και με δήθεν χιούμορ παρουσιάζει φανταστικό διάλογο του δημάρχου με τον κ. Χρυσοχοΐδη για να επιμείνει στο άθλιο ψέμα της:
«-Χρυσοχοϊδης: Ρε, συ Δήμαρχε, εσύ δεν είχες πει ότι θα μπλοκάρεις το άνοιγμα των σταθμών του Μετρό;  

-Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης: Εεεεεεε, 'ντάξει τώρα... είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, έχουμε κι ένα επαναστατικό προφίλ να συντηρήσουμε κύριε υπουργέ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου