Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ................................

"Να παρέμβει εισαγγελέας για τον Καμμένο"... να που έφτασε η πόρνη αστική δημοκρατία με κοινοβουλευτικό φερετζέ! Ο νεοφασίστας τηλεβιβλιοπώλης που έγινε υπουργός του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ προκαλεί! Αλλά, να εύχεται να δικαστεί (δεν μιλάμε για την κατοχική δικαιοσύνη των αναδρομικών) -μαζί με όλα τα γερμανοτσογλάνια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-, από Λαϊκά δικαστήρια με λαϊκούς δικαστές και να μην πέσει στα χέρια του οργισμένου λαού!

Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να κατηγορηθεί από κάποιον Εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για πρόκληση πανικού στον κόσμο εις βάρος της εθνικής προσπάθειας... (Real)
Για κοπιάστε και βλέπουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σας...

Οι σημερινοί εισαγγελείς, για κάθε παράλειψη στην περίθαλψη των ελλήνων πολιτών, είναι συνένοχοι για τη μη άσκηση των καθηκόντων τους και δεν παραγράφονται τα αδικήματά τους. Το συμφέρον των πολιτών της πατρίδας μας δεν υπόκειται στις...
παράνομες προδοτικές "συμβάσεις" των δωσίλογων κυβερνητών με τοκογλύφους! Συνεπώς κι αυτοί θα λογοδοτήσουν για την "απάθεια" τους απέναντι στη δολοφόνία του ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου