Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΞΑΡΧΑΚΟΣ

Ευτυχώς έφυγε νωρίς και γλύτωσε την ξευτίλα.




Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ξαρχάκος, πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι ο συνθέτης εξέφρασε την αντίθεσή του στην ένταξη των παραστάσεων του Πέτρου Φιλιππίδη και του Λάκη Λαζόπουλου στο ρεπερτόριο του φετινού χειμώνα.
Διαφωνώντας με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, ο κ. Ξαρχάκος τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ενώ από την πλευρά του ο Σωτήρης Χατζάκης φέρεται να υποστήριξε πως η κατάρτιση ρεπερτορίου είναι μια ευθύνη που βαραίνει αποκλειστικά τον καλλιτεχνικό διευθυντή.
Έτσι εκτός Εθνικού Θεάτρου φαίνεται να είναι πλέον ο Σταύρος Ξαρχάκος (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ), καθώς μετά και από την μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο διατηρούν χρόνια φιλική σχέση, ο συνθέτης έδειξε πως εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου.
Γιατί δεν έβαζαν και τον… Ταμτάκο να κάνει παράσταση, η έστω τον ….Κατέλη. Έκαναν μπουρδελο το Ηρώδειο, θέλουν να κάνουν το ίδιο και το εθνικό  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου