Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.................

Οι δανειστές πήραν χαμπάρι τους μπαταχτσήδες υπουργούς που προσλαμβάνουν
από την πίσω πόρτα όσους απολύουν (βλέπε ΕΡΤ) και δεν δίνουν τη δόση!





Μας πήραν χαμπάρι οι σαδιστές δανειστές και άρχισαν τα χοντρά καψόνια με τη δόση. Σου λένε οι άνθρωποι, αυτοί οι μπάσταρδοι από τη μια πόρτα απολύουν από την άλλη προσλαμβάνουν, δείτε τι κάνουν με την ΕΡΤ, οπότε ας τους πιέσουμε μέχρι θανάτου. Αει σιχτίρ.
Έτσι η  σύμφωνα με το Capital η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενημέρωσε το Βερολίνο σήμερα ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα για να λάβει την επόμενη δόση από το πακέτο οικονομικής βοηθείας, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας σε επιστολή του στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Στην επιστολή του στην Bundestag, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Steffen Kampeter, επικαλούμενος την Κομισιόν, σημειώνει ότι η Ελλάδα έχει εκπληρώσει τα 17 από τα 22 μέτρα που απαιτούνται, ενώ η Κομισιόν δεν έχει ακόμα καταφέρει να επιθεωρήσει τα πέντε τελευταία προαπαιτούμενα.

"Όπως γνωρίζετε, το Eurogroup έχει συνδέσει τις πληρωμές των δόσεων με την υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων", αναφέρει στην επιστολή του ο Kampeter όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Προσθέτει ότι η Επιτροπή θα ενημερώσει την Τετάρτη την κυβέρνηση για την κατάσταση.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει θέσει νέα ημερομηνία την 29η Ιουλίου για να γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Προϋπολογισμού του γερμανικού κοινοβουλίου στην έκθεση προόδου της τρόικας.

Το ΔΝΤ σχεδιάζει να συνεδριάσει για την Ελλάδα την ίδια ημέρα, αναφέρεται στην επιστολή.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι είναι πιθανό η επόμενη δόση προς την Ελλάδα να καθυστερήσει αν και δεν αναμένεται να προκύψουν "σοβαρά" προβλήματα με την πληρωμή, δήλωσε στο Dow Jones Newswires άτομο με γνώση της κατάστασης.

Σημειώνεται ότι το EWG συνεδριάζει αύριο για να συζητήσει την πρόοδο της Ελλάδας στην υλοποίηση των 22 μέτρων.

Σύμφωνα με κοινοτική πηγή, τα μέτρα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη αφορούν "κυρίως διαδικαστικά βήματα" τα οποία θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν μέχρι τη συνεδρίαση της Τετάρτης.

"Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρό", δήλωσε στο Dow Jones Newswires.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου