Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ????

Γελάνε από το πρωί τα γκαρσόνια της Βαλαωρίτου>Πως ο Χρύσανθος επιχειρεί
να ωραιοποιήσει την κυβερνητική πανωλεθρία της Αγίας Παρασκευής!





Γελάνε από το πρωί τα γκαρσόνια στη Βαλαωρίτου με την ατάκα του Χρύσανθου Λαζαρίδη για την ΕΡΤ“σπάσαμε ένα ταμπού, κάτι που ήθελε η κοινωνία και που το εγκρίνει…”
Δεν γνωρίζουμε αν το ζαλιστικό αφτερ σεηβ με άρωμα λεμονιού του Οικονομέα, η φυσική λαγνεία που αναδύει ο Καμπουράκης,  η το γεγονός ότι βρέθηκε στο κανάλι τηςΕλληνίδας Κριστιάν Αμανπουρ Μαρίας Σπυράκη, ήταν αυτά που προκάλεσαν το προσωρινό βραχυκύκλωμα του, οξυδερκούς κατά τ΄ άλλα, συμβούλου του πρωθυπουργού μας.
Μπορεί να είναι και μια φυσική ροπή που έχουν οι σύμβουλοι των εκάστοτε ηγετών στηνδιαστροφή της πραγματικότητας.
Οταν έκλεισες μια κρατική “χωματερή” –όπως αποκαλεί την ΕΡΤ ο Γιάννης Στούπας-με 2600 εργαζόμενους για να την ξανανοίξεις με τον ίδιο αριθμό η και παραπάνω πως τολμάς να λες ότι σπας ταμπού. Το λιγότερο που έχει συμβεί είναι ότι έσπασες το κεφάλι σου. Στην πραγματικότητα η κυβέρνηση υπέστη στην Αγία Παρασκευή ότι οι Αμερικανοί στο Βιετνάμ  και στην Κούβα.
Μόνο που την πανωλεθρία τους ανέλαβε να εξωραίσει το Χόλιγουντ.
Αυτό ακριβώς επιχειρεί και ο Λαζαρίδης την ώρα που οι εργαζόμενοι  της ΕΡΤ έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ανέκδοτα για τον Κάπτεν Νέμο-υφυπουργό Καψή.
Αυτό το βαθιά διεφθαρμένο κράτος αναγνωρίζει στους δημόσιους οργανισμούς το δίδυμο παρακρατικό αδελφό του. Ως εκ τούτου αδυνατεί να τον πολεμήσει. Τρία χρόνια μνημόνιο και η ξεφτιλισμένη πολιτική ηγεσία ετοιμάζεται να δεχθεί νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέα χαράτσια, νέο μαστίγωμα των πολιτών την στιγμή που ο Στουρνάρας πετάει στη “χωματερή” της ΕΡΤ 200 εκατομμύρια αποζημιώσεις σε υπαλλήλους που θα επαναπροσλάβει. Αντε να χαθείτε γελοίοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου