Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΗΛΙΘΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΣ...............

kalami.net: Η ευρηματικότητα του τίτλου της καμπάνιας του ΕΟΤ είναι για το βιβλίο Γκίνες... 'Καμπάνια'' με σύνθημα ''Η Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου'' Και ανίκανη και ανόητη η γραφική υπουργός Τουρισμού Ελλάδας

http://www.youtube.com/user/visitgreecegr?feature=watch

Απίστευτα και κωμικά πράγματα διαβάζουμε στις ειδήσεις από την Ελλάδα:
«Την καμπάνια ''Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου'' παρουσίασε (4 Ιουλίου '13) η υπουργός Τουρισμού 'Ολγα Κεφαλογιάννη.
Αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προσέλκυση μεγαλυτέρου αριθμού τουριστών.
Στόχος της καμπάνιας, όπως εξήγησε η υπουργός, είναι να σταλεί ένα θετικό μήνυμα προς κάθε έλληνα πολίτη, προς κάθε επαγγελματία του τουρισμού, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδική ομορφιά της Ελλάδας, με τρόπο σύγχρονο και εναλλακτικό».
'Ενα τέτοιο ''σλόγκαν'', με δεδομένη την κατάσταση της Ελλάδας, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει και πιστοποίηση της ελαφρότητας της υπουργού. Αντιλαμβανόμαστε ότι εννοεί ότι η Ελλάδα είναι ''πλούσια'' σε ιστορία, πολιτισμό, θάλασσες κλπ, αλλά με τέτοιο σύνθημα, άλλα εννοεί και άλλα βγαίνουν προς τα έξω.
Το ερώτημα: 
Πόσα χρήματα πλήρωσαν τα ''υποζύγια'' γιά τις παραγωγές-ανοησίες της υπουργίνας; Και σε τι χρειάζονται οι ''καμπάνιες'' στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου;
Αυτές γίνονται μήνες πριν. Υποθέτουμε ότι μόνο μία εξήγηση υπάρχει: Διαθέσιμα κονδύλια στο υπουργείο, που δόθηκαν σε ''ημέτερους'' γιά χαζομάρες.
Σημ.: Αν η υπουργίνα, δεν είχε -κι αυτή- την κρατικοδίαιτη ''λαμογίστικη'' νεο-ελληνική νοοτροπία, θα μπορούσε να απευθυνθεί σε 'Ελληνες Εξωτερικού να δημιουργήσουν -δωρεάν- τις κατάλληλες παραγωγές-''καμπάνιες''.

Το ανεβάζω και στο Vimeo γιατί πολύ πιθανό να μου το "κατεβάσουν" απ' το youtube..
ΕΔΩ: http://vimeo.com/krogias/peripou
Έλεος δηλαδή... μας περνάνε για εντελώς ηλίθιους.
Βίντεο-απάντηση-παρωδία στην νέα καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού: http://youtu.be/qa71fpz4i-k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου