Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ........................ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Ντροπή σας υποκριτές και φαρισαίοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και δικαστές! Μας πρήξατε για ένα μπουκάλι κατά του Καμίνη, ενώ για τις χιλιάδες δολοφονίες των πολιτών μόκο

Από το "alfazita"

Ημαρτον υποκριτές και φαρισαίοι! - Μας πρήξατε για ένα μπουκάλι κατά του Καμίνη,ενώ για τις χιλιάδες δολοφονίες των πολιτών μόκο

Από την ώρα που χτες το βράδυ έγινε γνωστή η "επίθεση" σε βάρος του Καμίνη μας έπρηξαν τα κάθε είδους ΜΜΕ με τις ανακοινώσεις των κομμάτων,που στηρίζουν τον Δήμαρχο της Αθήνας και καταδικάζουν τους τραμπούκους που τον "σκότωσαν"!
Ταυτόχρονα τσουπ και οι δηλώσεις του "παθόντος"!!!!!
Και όποιος έχει δει το βίντεο βλέπει απλά έναν πανικόβλητο Καμίνη να καβαλάει μια...
μηχανή για να την κοπανίσει και εκείνη την ώρα να εκσφενδονίζεται εναντίον του ένα και μοναδικό μπουκάλι,που ούτε στόχο βρήκε και πιθανόν να ήταν άδειο.
Παράλληλα κινητοποιήθηκε και η ευαίσθητη (αναίσθητη σε ό,τι αφορά τους απλούς πολίτες) Δικαιοσύνη:"Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου. Η κα Φάκου ζήτησε να διενεργηθεί έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα, όπως αυτό της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και να εντοπισθούν οι δράστες."!!!!!!!
Κάθε μέρα από το 2010 και μετά τα μέτρα των εκάστοτε κυβερνώντων σκοτώνουν κυριολεκτικά πολίτες αλλά ούτε τα ΜΜΕ,ούτε η Δικαιοσύνη ευαισθητοποιήθηκαν.
Συνάνθρωποί μας,πάνω στην απελπισία τους από τις συνέπειες των μέτρων,αυτοκτονούν με αυξητικό ρυθμό γεωμετρικής προόδου,μικρά παιδιά δεν έχουν να φάνε,ηλικιωμένοι που 'χασαν τη δουλειά τους ή τους κόψανε την σύνταξη πεθαίνουν στα "κουφά" είτε από εμφράγματα,είτε από έλλειψη φαρμάκων κι όμως καμία κυρία Φάκου δεν διέταξε μια έρευνα έστω για τα μάτια του κόσμου.
Δεν μπορεί για τη συντελούμενη επί τέσσερα χρόνια τώρα γενοκτονία να μην υπάρχουν ευθύνες.
Ντροπή σας υποκριτές και φαρισαίοι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και δικαστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου