Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αυξηση 118% στη ΔΕΗ για την ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ των ΑΠΕ !

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 22, 2013
του Αυγερινου Χατζηχρυσου
ΔΕΗ δυστυχως τα γράφει η olympia.gr από το 2009, ΔΕΗ : Θα πληρώσουμε το κόστος της "Πράσινης" Απάτης; Τελικά η κομπίνα με τα φωτοβολταικα προχωράει καλά και κατάφεραν απο το "Δωρεαν" ήλιο να δημιουργησουν μια τρύπα 1,5 δις σε 30 μηνες ! ! ! ! !
Η κακή ΕΡΤ ήταν "χαράτσι" τα 4 € το μήνα που πήγαιναν στα ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ αλλά για τους ιδιωτες των "Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας" (ΑΠΕ) και τις Τράπεζες που έδωσαν τα ΠΡΑΣΙΝΟΔΑΝΕΙΑ κάνουν αυξήση 118% ! ! ! !
Δηλαδή το ρευμα Οικιακής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 20,80 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 9,53 αύξηση… 118%
Αναπτυξη χωρις φθηνη ενεργεια δεν γινεται ! Τι δεν καταλαβες ;
Από το 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2012 δημιούργησαν μια τρύπα 300εκ € και μέχρι το 2014 θα είναι 1,5δις (olympia.gr 30/7/2012 Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμα 300εκ € ! Ελάτε γίδια να πληρώσετε ! ) !
Γιατι κάποιος εξυπνος ειχε την ιδεα να αγοραζει η ΔΕΗ πιο ακριβα από όσο πουλαει !
Ποιος θα τα πληρώσει; Μα εμείς !
Για κάποιους επιτήδειους η Κρίση είναι Ευκαιρία ! Και μάλιστα ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !
Οταν γράφαμε ότι η "Δωρεαν" ενέργεια του Ηλιου είναι πιο ακριβή από τον κακό λιγνίτη μας έλεγαν για "Πράσινη Ανάπτυξη".
Τωρα πληρωνουμε το Πρασινο Χαρατσι…
"…..Η Αρχή επισημαίνει σχετικά ότι οι αναπροσαρμογές του ΕΤΜΕΑΡ «είναι αποτέλεσμα των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στη διαδικασία ένταξης των διαφόρων τεχνολογιών ΑΠΕ στο ενεργειακό σύστημα της χώρας, και κυρίως της ραγδαίας διείσδυσης στο σύστημα των φωτοβολταϊκών συστημάτων». Σημειώνει ωστόσο ότι η επιβάρυνση των καταναλωτών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους να βρουν εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να ανακοπεί η επιβάρυνση των καταναλωτών….." (ethnos.gr)
ΚΟΙΝΩΣ "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ…."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου