Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

XATΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ..............

Μηδενική ανοχή σε
ατάραχους, αμέτοχους...



 

Τα συγκλονιστικά κείμενα, άρθρα, αναρτήσεις, σχόλια του Παναγιώτη Χατζηστεφάνου στο διαδίκτυο προσπαθούν να τιθασεύσουν τα θηριώδη κύματα καταστολής ενός εχθρού η φιγούρα του οποίου όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο ευδιάκριτη- τουλάχιστο για κείνους που μπορούν να σκεφθούν. 
Ο Παναγιώτης είναι ο πιο βίαιος και υπολογίσιμος αντίπαλος  του συστήματος σ΄αυτή εδώ την συγκυρία.Ακολουθήστε τον και ίσως καταφέρουμε κάτι που τώρα μοιάζει ακατόρθωτο…Γράφει ο Παναγιώτης στο Facebook>
Ούτε φεστιβάλ, ούτε εκθέσεις, ούτε συναυλίες, ούτε πάρτι, ούτε τίποτε. Έχουμε πόλεμο.Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από εξελίξεις από το μέτωπο εναντίον του Ναζισμού. Διαγράφω οποιονδήποτε ποστάρει οτιδήποτε άλλο. Μηδενική ανοχή σε ατάραχους, αμέτοχους, αδιάφορους και υπεράνω.
>
Eσύ που σέρνεσαι ολημερίς στα υπουργεία και στους συγκοινωνούντες βόθρους για επιχορηγήσεις; Εσύ που έχεις κάνει καριέρα την συντήρηση της υποκειμενικότητας που τροφοδοτεί την καπιταλιστική βαρβαρότητα; Εσύ που συναγελάζεσαι με καλοχτενισμένους ναζιστές προκειμένου να εξασφαλίσεις την επόμενη χορηγία; Εσύ που είσαι πάντα πρώτη και καλύτερη στην κατασκευή εικονικής πραγματικότητας για να είναι όμορφη η βιτρίνα του ναζισμού; Αν είχες την παραμικρή σχέση με την Τέχνη, το μόνο που θα σχεδίαζες τώρα είναι η αυτοκτονία σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου