Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΘΡΑΣΟΣ??? H ΑΦΑΣΙΑ ??

H Σαλαγκούδη με παχυλό μισθό, λόγω ΑΣΕΠ κι όχι λόγω του μπαμπά καθότι βολευτής της δεξιάς, την ημέρα που η κυβέρνηση αποφάσισε το λουκέτο στην ΕΡΤ, η μόνη που πληρώθηκε ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη! Τώρα, από πάνω απειλεί! Δεν φταίει αυτή, εμείς οι μαλάκες και ειδικότερα η ξεφτιλισμένη συντεχνία των δικαστών με τα αναδρομικά!

Η κυρία, θυγατέρα βολευτή της δεξιάς, εκτιμήθηκε για τα τεραστια επικοινωνιακά της προσόντα και προσλήφθηκε στην ΕΡΤ με παχυλό μισθό, που πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι μαλάκες έλληνες πολίτες
H Σαλαγκούδη... απειλεί 
Η πρόσληψη της Ανθής Σαλαγκούδη (με παχυλό μισθό, βεβαίως, βεβαίως) είχε προκαλέσει κύμα διαμαρτυρίων. Τώρα με την ΕΡΤ βίαια θανατωμένη, η κυρία Σαλαγκούδη κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσει τις απειλές.
Ο πρόεδρος της...
ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης κατά τη διάρκεια της απεργιακής εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ, υποστήριξε πως την Τρίτη, ημέρα που η κυβέρνηση αποφάσισε το λουκέτο στην ΕΡΤ, η μόνη που πληρώθηκε ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη.
Η Σαλαγκούδη αντέδρασε μέσω twitter
anthi
Περιμένουμε, πάντως, από την κυρία Σαλαγκούδη πέρα από τις απειλές για ... μηνύσεις, να τοποθετηθεί και για τα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ αλλά και για τη δική της παρουσία εκεί. Και τη δική της προσφορά. Και τη δική της αμοιβή.
"Το Χωνί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου