Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Πάνος Καμμένος: Το μεγαλύτερο ρουσφέτι της ΕΡΤ ήταν ο υπουργός που αποφάσισε το κλείσιμό της...

Ο Πάνος Καμμένος «καίει και τσουρουφλάει» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ....
«Το μεγαλύτερο ρουσφέτι της ΕΡΤ ήταν ο υπουργός που αποφάσισε το κλείσιμό της», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από την Ικαρία.
Ο κ. Καμμένος μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ τόνισε πως «η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο οι 2.600 εργαζόμενοι αλλά είναι ο...
εθνικός ύμνος, είναι το δικαίωμα των ακριτών, η ενημέρωση του ναυτικού και της ομογένειας».
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως η κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές των εταίρων, των δανειστών και των τραπεζιτών, εφαρμόζει τα μνημόνια και το επόμενο βήμα της θα είναι η εφαρμογή του μνημονίου 3 που θα φέρει το κούρεμα των καταθέσεων.
Μιλώντας για τα εθνικά θέματα, ο κ.Καμμένος ανέφερε ότι η κυβέρνηση πάει για σχέδιο Ανάν 2 και παράδοση του ονόματος Μακεδονία, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πια η Ευρωπαϊκή Ένωση που οραματίστηκε ο Κ. Καραμανλής αλλά η Ε.Ε. της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Ο κ.Καμμένος κάλεσε μάλιστα τον ελληνικό λαό να υποδεχτεί τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ στους δρόμους .
Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικές με τις εκλογές και τις συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα γίνουν «πατερίτσα» κανενός, ενώ θα υπάρξουν κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα, σε περίπτωση πρότασης συνεργασίας με άλλο αντιμνημονιακό κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου