Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΜΗΝΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ..............

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ “ΜΠΑΤΣΟΙ” ΚΑΙ “ΜΠΡΑΒΟΙ”


minisi-eidikoi-frouroi

Σχετικά με τους πρόσφατους χαρακτηρισμούς του Κοιν. Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ περί “μπάτσων” και “μπράβων”, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Οι Έλληνες αστυνομικοί, στις πιο αντίξοες συνθήκες κάνουν την δουλειά τους. Έχουν στερηθεί μέρος των αποδοχών τους, έχουν στερηθεί τεχνικών και υλικών μέσων, όμως δεν έχει στο ελάχιστο καμφθεί το φρόνημα και η αξιοπρέπεια τους .

Κανείς δεν μπορεί να τους τα στερήσει όπως επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με τις δηλώσεις του για ένα θέμα περί οπλοφορίας ταυτίζοντας στην ουσία τους αστυνομικούς με μπράβους της νύχτας και αποκαλώντας τους «μπάτσους», σε μια χρονική στιγμή που αποφασίστηκε ο έλεγχος των αδειών οπλοφορίας που κατέχουν κάποιοι πολίτες και βουλευτές.

Αναμέναμε, από το κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο ενός κόμματος της Αριστεράς που αγωνίζεται για τα εργασιακά δικαιώματα όλων, γενναία να ζητήσει συγγνώμη για το λεκτικό του ατόπημα, ωστόσο έως σήμερα καμία τέτοια δήλωση δεν προέκυψε.

Επειδή θεωρούμε ότι ο καθένας πρέπει να είναι αντιμέτωπος με τις ευθύνες του, επειδή ως Σωματείο χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε να οδηγούνται στην δικαιοσύνη οι επίορκοι αστυνομικοί, επειδή σε μια κοινωνία που συνεχώς καταρρέει η μόνη μας ελπίδα είναι η πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους, είμαστε αναγκασμένοι προασπιζόμενοι την τιμή και την υπόληψη όλων μας, να στραφούμε ποινικά σε βάρος του κ. Βούτση για τις συκοφαντικές και πάντως προσβλητικές δηλώσεις του σε βάρος όλων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.

Σε επόμενη ανακοίνωση μας θα σας γνωστοποιήσουμε και το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς μας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Για το Δ.Σ

-O- -O-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου