Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΟΠΑΠ

O Δημήτρης Μελισσανίδης πίσω από την δολοφονία του Τζον Κέννεντυ!






Με «ντοκουμέντα» που θέλουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του Τζον Κέννεντυ το επιχειρηματικό και μηντιακό παρακράτος που δεκαετίες ολόκληρες είχε μάθει να ξεζουμίζει τον ΟΠΑΠ στήνοντας πάσης φύσεως παράγγες στο ποδόσφαιρο, στις τράπεζας και τα  media, δίνει τα ρέστα του για να τορπιλίσει την αποκρατικοποίηση του αμαρτωλού οργανισμού, αυτού του βρώμικου παρακράτους τουΠεριστερίου. 
Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Σαμαράς θα υπερασπισθεί, με στόμφα Ευρωπαίου πολιτικού, την συγκεκριμένη αποκρατικοποίηση η οποία σε περίπτωση που αποτύχει θα ανατινάξει την κυβέρνησή του όσοι ΤΑP κι αν περάσουν από την Ελλάδα. 
Ο Σαμαράς ο οποίος είναι φίλος των δύο εμπλεκόμενων επιχειρηματιών-του Μελισσανίδη και του Κόκκαλη-και ο οποίος σαν Καλαματιανός το πιο πιθανό είναι να έχει υποσχεθεί και στους δύο το μαγαζί, πρέπει αυτή τη φοράνα μην επιτρέψει τον τορπιλισμό της συγκεκριμένης αποκρατικοποίησης. 
Κι αυτό διότι καλά γνωρίζει πως ο ΟΠΑΠ είναι ο χορηγός του χυδαίου μηντιακού και αθλητικού παρακράτους που μισό αιώνα τώρα γελοιοποιεί πρωθυπουργούς και πολιτικούς ηγέτες. Το κράτος δεν έχει κανένα να λόγο να κάνει τον μανατζαρέο στον τζόγο. Η μόνη του εμπλοκή θα πρέπει να τελειώνει στην είσπραξη των φόρων-ως εκεί.
Ο Σαμαράς γνωρίζει τέλος πως η απόφαση του Πάστορα να ανατινάξει την τρικομματική ήταν σε απευθείας σύνδεση με το φαύλο παρακράτος του Περιστερίου.
Η Βαστίλη της Διαφθοράς, η Ακρόπολη του Υποκόσμου και του φαύλου μηντιακού και πολιτικού παρακράτουςπου μεγαλούργησε στη διάρκεια της μεταπολίτευσης και έφτασε την Ελλάδα ως εδώ, με  τις γιαγιάδες και τους παπούδες μας να  σκαρφαλώνουν στους κάδους των σκουπιδιών αναζητώντας αποφάγια, αισθάνεται την καυτή ανάσα του τέλους και επιχειρεί το τελευταίο δάγκωμα.
Πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ταξίδευαν από το κτίριο του Περιστερίου με προορισμό διάφορα λαμόγια των MME, κάτι απίστευτους συλλόγους, πουλημένα κοράκια, παραγγάρχες κάθε λογής, ξιπασμένους πολιτικούς και «πιστολέρο» -εκτελεστές συμβολαίων.
Είχαν φτάσει στο σημείο, οι χρεοκοπημένοι εκδότες που ζουν από τα δάνεια των τραπεζών και την ευγενική χορηγία του ΟΠΑΠ, να τιμολογούν διαφημίσεις του Οργανισμού χωρίς καν να μπουν στο κόπο να  ρωτήσουν την Διοίκηση-τόσο την υπολόγιζαν.
Την ίδια ώρα οι παράγγες οργίαζαν στο ελληνικό πρωτάθλημα με χορηγό την Ακρόπολη του Υποκόσμου η οποία τάιζε ακόμη και Νονούς της Νύχτας οι οποίοι ήταν ταυτόχρονα και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ο ΟΠΑΠ έβαλε την ιδρυτική σφραγίδα του στην δημιουργία του κατεστημένου της μεταπολίτευσης, ένα σκοτεινό και ζοφερό κρατικοδίαιτο παρακράτος που ζούσε μέσα από το ίδιο το κράτος το οποίο υποδύονταν τον τροχονόμο του χρήματος. Η πλάκα είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο ΟΠΑΠ βρσκόταν υπό την «αιγίδα» των υπουργών Πολιτισμού, και Παιδείας οι οποίοι συντόνιζαν το κοινωφελές, για τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, έργο του!

Την ώρα που καρκινοπαθείς-ακόμη και μικρά παιδάκια-δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα χρήματα για τα ακριβά φάρμακα που έχουν ανάγκη, το ασύδοτο κράτος μοιράζει εκατομμύρια ευρώ σε εκβιαστές καναλάρχες και εκδότες.

Έτσι βλέπαμε τον ΟΠΑΠ «ευγενικό χορηγό» ακόμη και στην τελευταία βίζιτα-παρουσιάστρια η σε κάποια εκπομπή του κώλου.
Όσο για το αν είναι ανταποδοτικά τα εκατομμύρια ευρώ που σπρώχνει ο ΟΠΑΠ στις φυλάδες, που δεν τις διαβάζει κανείς, το αφήνουμε στην κρίση σας. Αυτό που γίνεται μισό αιώνα τώρα με τον Ναό του Περιστερίου δεν έχει ταίρι ούτε στην πιο υπανάπτυκτη χώρα του πλανήτη. Να γεννιούνται δηλαδή ΜΜΕ από τυχάρπαστους εκδότες-μηντιάρχες μόνο και μόνο για να αρπάξουν την λεία του ΟΠΑΠ. Πρέπει να μπει ένα τέλος σ΄αυτή την Παράγγα του χρήματος που δεκαετίες τώρα στηρίζει το σκοτεινό παρακράτος της μεταπολίτευσης.

Σήμερα λοιπόν έρχεται αυτό το κτηνώδες παρακράτος που οδήγησε και με χορηγό τον ΟΠΑΠ την Ελλάδα στα βράχια να παίξει τα ρέστα του. Μόνο που αν αυτά είναι τα ρέστα του θα βρεθεί πολύ σύντομα μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις τόσο από την ελληνική δικαιοσύνη όσο και από εκείνη ευρωπαικών χωρών στις οποίες η Δικαιοσύνη είναι με Δ κεφαλαίο και δεν αστειεύεται…

Οπως έχουμε ξαναγράψει η δική μας πρόταση στους νέους ιδιοκτήτες είναι πολύ συγκεκριμένη και εκρηκτική: Nα  καλέσουν  τους Έλληνες πολίτες σε ένα υπαίθριο πάρτι στο Περιστέρι με guest  τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, να εκκενώσουν το αμαρτωλό κτίριο του ΟΠΑΠ, να αποζημιώσουν τον επιχειρηματία Συγγελίδη, ιδιοκτησίας του οποίου είναι και αφού το ζώσουν με τόνους εκρηκτικά να το ανατινάξουν προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα με ισχυρό ιστορικό συμβολισμό και τους ήχους τους Chariots Of Fire να ταξιδεύουν διαδικτυακά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Καλή λευτεριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου