Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο.....................ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Nα ανατινάξει και την νέα κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρεί η ανεπάρκεια του Σταυρίδη!





Να ανατινάξει την κυβέρνηση λίγες ώρες μετά την ορκομωσία της επιχειρεί ο Σταυρίδης του ΤΑΙΠΕΔ.
Ο άνθρωπος που κατάφερε να διώξει τους Ρώσους (Gazprom) από την διεκδίκηση της ΔΕΠΑ απαιτεί να πέσουν οι υπογραφές για τα κρατικά λαχεία και τον τεχνολογικό πάροχο, κόντρα στις ενστάσεις και στα εξώδικα της  Εmma Delta, η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό για τον ΟΠΑΠ.

Ως γνωστόν η Emma Delta είχε ενστάσεις με το project των λαχείων. Οι ενστάσεις της αφορούσαν τους προμηθευτές και το καταστατικό της υπό σύσταση εταιρείας. Aπέστειλε μάλιστα και εξώδικο στην τωρινή διοίκηση του ΟΠΑΠ με το οποίο ζητούσε να μην υπογραφεί η σύμβαση της σύστασης, καθώς, όπως ανέφερε, «δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Οργανισμού».
Στο καταστατικό - σύμφωνα με το εξώδικο - αναγράφεται ότι ενώ ο ΟΠΑΠ συμμετέχει με 67% στην εταιρεία και διορίζει τα 7 από τα 11 μέλη του ΔΣ, για να ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση χρειάζεται η θετική ψήφος οκτώ μελών(!)
Αντίστοιχα, για να ληφθεί απόφαση γενικής συνέλευσης χρειάζεται το 75% και όχι το 67% της καταστατικής πλειοψηφίας. Οπως είναι γνωστό, στην εταιρεία θα συμμετέχουν με 67% ο ΟΠΑΠ και ισόποσα με 16,5% η Intralot και η Scientific Games. O OΠΑΠ θα καταβάλει στο ΤΑΙΠΕΔ τα 127,3 εκατ. ευρώ και από 31,35 εκατ. ευρώ η Intralot και η Scientific Games.

Παρόλα αυτά ο Σταυρίδης (ΤΑΙΠΕΔ) σφυρίζει κλέφτικα και ζητά να πέσουν οι υπογραφές τόσο για τα λαχεία, όσο και για τον τεχνολογικό πάροχο.
Ελπίζουμε ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ να μην πάρει στο λαιμό του την κυβέρνηση με τις "πρωτοβουλίες" του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου