Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ...............

Άντε ρε… ρίψασπι να παίξεις με τα..δίδυμα, και άσε τα σοβαρά σε άλλους.



Αν και στηρίζει πλήρως την απόφαση Σαμαρά για αναδιάρθρωση στην ΕΡΤ, ο Κώστας Καραμανλής εκφράζει κάποιες επιφυλάξεις για τον τρόπο που μεθοδεύτηκε το κλείσιμο της ΕΡΤ.
«Ίσως δεν ήταν ο ενδεδειγμένος» άφησε να εννοηθεί, επισημαίνοντας τον κίνδυνο να χάσει το δίκιο του ο Σαμαράς για κάτι στο οποίο στη βάση του είναι σωστό.
Νέο καμπανάκι για Χρυσή Αυγή: Τι θα γίνει με 30-40 βουλευτές, αν όλα αυτά γίνονται με 18;
Ο Κώστας Καραμανλής ήταν ο πρώτος που κατήγγειλε την άκρα δεξιά και μάλιστα σε μία εποχή που η Χρυσή Αυγή δεν υπήρχε στη Βουλή.
«Η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη κερδισμένη από μια εκλογική αναμέτρηση τώρα. Τρέφεται από την οικονομική κρίση και το χάος» εκτιμά, σύμφωνα με συνεργάτη του. Μάλιστα, κρούει (εκ νέου) τον κώδωνα του κινδύνου: «Εδώ γίνεται χαμός με τους 18 βουλευτές. Άντε να τα βγάλεις πέρα με 30-40».Αναφερόμενος, εξάλλου, στο νομοσχέδιο με στόχο το ρατσισμό και τη Χρυσή Αυγή, ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει σύμφωνα με την real News,  ότι δε λύνεται το πρόβλημα με «κυρώσεις τύπου Ρουπακιώτη που παραπέμπουν σε ιδιώνυμα» και εκφράζει τη γνώμη ότι πρέπει αν πιεστεί η Χρυσή Αυγή αλλά «όχι με ακρότητες που θα έφερναν το αντίθετο αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου