Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Γιατί αποχωρεί από την κυβέρνηση ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η τραβεστί λύση της ΕΡΤ, ο Βενιζέλος και το νέο κόμμα.



 
Σε κατάθλιψη και λίγο πριν την έξοδο από την κυβέρνηση βρίσκεται ο Γιάννης Στουρνάρας!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τουΚουρδιστού Πορτοκαλιού, ο υπ. Οικονομικών σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βρεθεί υπό τας διαταγάς του ορκισμένου εχθρού του Βαγγέλη Βενιζέλου. Ο τελευταίος από την θέση του αντιπροέδρου πλέον θα έχει όλη την ευχέρεια να κάνει ξεγυριστά καψόνια στον Στουρνάρα.
Στο μεταξύ είναι έξαλλος και με την “λύση”  που προτείνεται για την  ΕΡΤ και η οποία θέλει στη νέα ραδιοτηλεόραση να παραμένουν 2.000 υπάλληλοι από τους 2.300!

-Δεν είναι δυνατόν να προκλήθηκε παγκόσμιος σάλος και πολιτική αστάθεια για να φύγουν 300 διπλοθεσίτες. Αυτό είναι μια τραβεστί λύση την οποία δεν μπορώ να την δεχθώ. Δεν πρέπει να την δεχθείτε ούτε κι εσείς….

Μ’ αυτά τα λόγια ο Γιάννης Στουρνάρας επικοινώνησε σήμερα το πρωί με υψηλόβαθμα στελέχη της Τρόικας. Σ΄ αυτό το τέμπο και η επικοινωνία του με τον Βόλφαγκ Σόιμπλε, ο οποίος ενημερώθηκε πρώτος για την πρόθεση του Γιάννη Στουρνάρα να εγκαταλείψει το κυβερνητικό σχήμα.

-Τι θα κάνεις τώρα;
τον ρώτησε ο Σόιμπλε.

.Προτίθεμαι να προχωρήσω στην δημιουργία νέου κόμματος επίκεντρο του οποίου θα είναι ο ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις. Η πατρίδα μου ή θα μεταρρυθμισθεί με γενναίες πολιτικές αποφάσεις ή θα οδηγηθεί στην ολοσχερή καταστροφή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου