Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ....................ΚΑΡΕΚΛΑ

Υπουργικό ξεκατίνιασμα δίχως αιδώ και στη συνέχεια φιλιούνται-αγκαλιάζονται.
Ρεσιτάλ υποκρισίας για το αντιρατσιστικό!




 
Χωρίς αιδώ οι 3 υποκριτές της συγκυβέρνησης αφού πρώτα σκυλοβρίζονται, σαν κατίνες στο πλυσταριό, στη συνέχεια φιλιούνται-αγκαλιάζονται!
Είναι χαρακτηριστική η ξεφτίλα τους στο αντιρατσιστικό. Ακόμη κι αυτός ο ανεκδιήγητος Ρουπακιώτης τον οποίο το Μέγαρο Μαξίμου  ανάγκασε να καταπιεί το νομοσχέδιό του, έρχεται στη συνέχεια να δηλώσει μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".
 “Συμμετέχω σε μια τρικομματική κυβέρνηση, αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι, προωθώ κάποιες προτάσεις αφού συνεργάζομαι με αυτούς που είπατε, κατά αναπόδραστη αναγκαιότητα, ο λόγος ενός υπουργού μπορεί να έχει και τα διακριτά δικά του σημεία και αυτά τίθενται ακριβώς σε συνεννόηση με τους άλλους, όχι μόνο αρχηγούς και τα άλλα κόμματα, αλλά και στη Βουλή. Συνεπώς δεν είναι τίποτα περίεργο, που να διατυπώσει ένας υπουργός μια πρόταση η οποία έχει τα δική της δικαιοπολιτικά χαρακτηριστικά». Και συμπλήρωσε: «Μην λησμονείτε ότι ο υπουργός στη Βουλή δεν καταθέτει μόνος του κανένα νομοσχέδιο. Δεν καταθέτει. Αυτό στέλνεται στην γενική γραμματεία, αυτό εξετάζεται από τα άλλα κόμματα, παλιότερα με το υπουργικό συμβούλιο, αυτό περνάει από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και μετά πάει στο κοινοβούλιο».
Αν αυτό δεν είναι μεγάλη ρομπιά και κατάντια, τι είναι;
Αναγνώρισε μάλιστα ότι μεταξύ των προτάσεων οι διαφορές δεν είναι πολύ ορατές, αλλά στάθηκε στην αναγκαιότητα ύπαρξης αντιρατσιστικού νομοσχεδίου: «Δεν υπάρχουν διαφορές στις προτάσεις, δεν είπαμε ότι δεν χρειάζεται. Χρειάζεται ως προς το εξής, να συμπληρωθεί η νομοθεσία η οποία υπάρχει».
Την συγκεκριμένη ρομπιά του Ρουπακιώτη συμπλήρωσε το αστείο δίδυμο Βενιζέλου-Στουρνάρα οι οποίοι ξεκατινιάστηκαν κι αυτό το σαββατοκύριακο με πρωτοβουλία του Στουρνάρα, ενώ ο Σαμαράς στο μεταξύ τα γύρισε δηλώνοντας ερωτευμένος με τους Πάστορα και Βενιζέλο. Ο Στουρνάρας που είχε ξεμείνει στην προηγούμενη γραμμή  Σαμαρά δήλωσε ότι η έκθεση Τόμσεν δίνει τη χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ
Εγραψαν σχετικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και Ιωάννης Μαρτέλλος στο Newpost>
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις της τρικομματικής κυβέρνησης, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο να φέρεται οργισμένος με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η οργή κυριαρχεί για τον εκσυγχρονιστή Στουρνάρα, ο οποίος επέλεξε να ρίξει πύραυλο στο ΠΑΣΟΚ, με μια πονηρή δήλωση στο Βήμα της Κυριακής.
Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν θέση, από την επίθεση σε Βενιζέλο και Κουβέλη, που τους εμφάνιζαν ως παράγοντες αποσταθεροποίησης και ότι με δική τους ευθύνη οδηγούν τη χώρα σε εκλογές και καταστροφή, μάθαμε  ότι είναι και αυτοί σωτήρες της χώρας.
Ο Αντώνης Σαμαράς βλέποντας το αδιέξοδο, καθώς κυβέρνηση Σαμαρά χωρίς Βενιζέλο και Κουβέλη δεν υπάρχει, άδειασε τους συνεργάτες του στέλνοντας  μήνυμα από τη Θεσσαλονίκη ενόψει της συνάντησης τους, «Αυτή η συνεργασία των τριών κομμάτων, δεν είναι μόνο πρωτοφανής για την χώρα μας. Είναι και σωτήρια!»
Μόνο που ξεχάσανε να ενημερώσουν τον Υπουργό Οικονομικών που είχε πάρει φόρα ρίχνοντας τα βέλη του στον Ευάγγελο  Βενιζέλο.
Ο Στουρνάρας είπε ότι η έκθεση Τόμσεν δίνει τη χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ και μόλις ο Βενιζέλος πληροφορήθηκε τι αναφέρεται στην εφημερίδα έγινε έξω φρενών. Έτσι αναγκάστηκε να τα μαζέψει, έκανε λόγο για δηλώσεις που «ουδόλως απηχούν την πραγματικότητα» και στην ανακοίνωσή του, υπογράμμισε τις μεγάλες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
«Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι οι αποδιδόμενες στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα δηλώσεις που δημοσιεύονται σε κυριακάτικη εφημερίδα, περί «χαριστικής βολής στο ΠΑΣΟΚ από την πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ», ουδόλως απηχούν την πραγματικότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση που καταλήγει: «Τουναντίον, ο υπουργός Οικονομικών -όπως έχει τονίσει επανειλημμένως- αναγνωρίζει τις μεγάλες προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ, και τις παλαιότερες και τις τωρινές, για την έξοδο της χώρας από την κρίση.»
Το πρόβλημα όμως παραμένει, παρά τη διάψευση, καθώς ο Στουρνάρας γνώριζε πάρα πολύ καλά που μίλησε και σε ποιον. Εξάλλου, ο Ζώης Τσώλης, που υπογράφει το κείμενο, είναι ένας έμπειρος οικονομικός συντάκτης και μάλιστα είναι και αρχισυντάκτης του οικονομικού τμήματος του Βήματος που συνομιλεί τακτικά με τον υπουργό Οικονομικών.
Άρα, προφανώς και γνώριζε ο υπουργός Οικονομικών που μιλούσε και απλά το πέταξε για να δημιουργήσει θόρυβο, όπως είχε κάνει και πρόσφατα με την κίνησή του να αδειάσει την κυβέρνηση Καραμανλή, με την επισήμανση που υπήρχε στην εισηγητική έκθεση του πολυνομοσχεδίου, ότι το έλλειμμα του 2009, έφτασε στο 15,9%.
Στο Μαξίμου έχουν μπερδέψει τις «γραμμές» τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου