Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΗΝ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ...................ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

«Τελειώσαμε με την Χουρέμ, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα», δηλώνει ο παραγωγός του Σουλεϊμάν




Τέλος στις φήμες για το τι τελικά θα γίνει με την Μεριέµ Ουζερλί (γνωστή για τον ρόλο της ως Χουρέμ) δίνει ο παραγωγός του «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», Τιµούρ Σαβτζί, σε συνέντευξή του σε ελληνικό τηλεοπτικό περιοδικό.

«Tελειώσαµε µε τη Μεριέµ Ουζερλί! Έχουμε αποφασίσει να συνεχίσουμε τα γυρίσματα χωρίς εκείνη. Δυστυχώς, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να λύσει». Αυτό δήλωσε ο παραγωγός του «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» στο My TV. Επιβεβαιώνοντας όσα ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες και δίνοντας τέλος στο συγκεκριμένο σίριαλ.
Άξιο επισήμανσης είναι ότι η 29χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έπαθε υπερκόπωση λόγω των πολύωρων γυρισµάτων. Κάτι που, σύμφωνα με το fthis, έρχεται να διαψεύσει ο βοηθός σκηνοθέτης της σειράς, Μπούρτζου Aλπτέκιν, που δήλωσε ότι η Μεριέμ εργαζόταν πέντε ημέρες την εβδομάδα για maximum 10 ώρες.
Ενώ ο σύντροφος της ηθοποιού, μιλώντας στην Χουριέτ, έδωσε μια άλλη διάσταση του θέματος λέγοντας πως η Ουζερλί αντιµετωπίζει σοβαρά προβλήµατα υγείας.
Στην θέση της θα έρθει η 48χρονη Βαχιντέ Γκιόρντουµ που γεννήθηκε στη Σµύρνη από Έλληνες γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου