Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΙΧΝΟΣ

Θα …αποσύρει ο Κουρέλης και τους χιλιάδες διορισμένους ΔΕΙΜΑΡητες από τους οργανισμούς;



Εμείς  είπαμε προ ημερών ότι … Μόνο εάν γαμήσουν την… μαμά τους, θα πάνε σε εκλογές. Και προχθές το ξαναγράψαμε με το πόστΜπαρουφολογίας το ανάγνωσμα. Όλοι έχουν..πληροφορίες….. και σενάρια του κόλου. Μήπως το εμπεδώσουν οι πολίτες ότι δεν πρόκειται να πάμε σε εκλογές. Θα μας πείτε ..είσαστε προφήτες; Όχι αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως λειτουργούν τα κόμματα, και πως δουλεύει το σάπιο πολιτικό σύστημα. Το κακό με το ιντερνέτ για να έρθουμε στα του οίκου μας είναι ότι οι ποιο πολλοί είναι άσχετοι και παρασύρονται ,και όσοι είναι γνώστες ,επί το πλείστον είναι …πληρωμένα πληκτρολόγια που υπηρετούν διάφορους…...ενδιαφερόμενους. Πολύ λίγους έχουμε βρει που μπορούμε να τους αποκαλέσουμε ανεξάρτητους γνώστες. Έτσι λοιπόν τάραξαν τον κοσμάκη με το τι σκέπτεται ο προδοτοΒενιζελος να πράξει ,τι θα κάνει ο τσανακογλύφτης κουρέλης κ.α. Ενώ το έργο είναι ..χιλιοπαιγμένο. Ζούμε μέρες του 65,αν και αυτές ήταν..παρθένες. Οι ποιο πολλοί είναι αιχμάλωτοι από τον ξένο παράγοντα εδώ και πολλά χρόνια από ότι μπορεί να φαντασθεί άνθρωπου νους. Από σεξουαλικές ατασθαλίες, μέχρι  μίζες, ρευστό και ζεστό χρήμα, είτε προεκλογικό είτε μετεκλογικό, από μιζαρισμενα μέχρι αισχρότητας προμήθειες, εξοπλιστικά, μίζες ακόμη και από …κολόχαρτα των εποπτευόντων υπουργείων τους, και ότι μπορεί να διανοηθεί κάποιος. Εάν δεν είσαι «αιχμάλωτος» από τους …προωθητές, δεν πας πουθενά παρά μόνο… σπίτι σου. Το τρομακτικό είναι να γνωρίζεις το τι συμβαίνει, και να ακούς συνεχώς τους παπαγάλους να λένε… ο κύριος υπουργός, ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός του τάδε κόμματος,  και να ξέρεις ότι είναι για… σαπούνι των …ποδιών

Εμείς θα πούμε εν ολίγοις το εξής. Όλοι, μα όλοι οι πολιτικοί είναι σε ένα πολιτικό βόθρο γεμάτο σκατά, που τον έσκαψαν οι ίδιοι, γιατί τους αρέσει να κολυμπούν σε  …ακριβοπληρωμένη…. μπόχα. Για να καταλάβετε, το μεγαλύτερο έργο της ..ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ήταν οι διορισμοί στους οργανισμούς επί..ΤΡΙΑ .Ένας μου, ένας σου, ένας του.
Μην σας εξαπατούν λοιπόν με παπαγαλάκια και σας αποπροσανατολίζουν με μαϊμού ρεπορτάζ. Η κατάσταση όπως έχει προγραμματιστεί,   
θα γίνει σε σύντομο χρόνο τρομακτικά ανυπόφορη για τον λαουτζίκο.

Διαβάστε μερικές δηλώσεις από μερικούς  βοθροκατοίκους .

Βορίδης: Η κυβέρνηση συνεχίζει με αποφασιστικότητα στις μεταρρυθμίσεις …..για περισσότερη ακροδεξιά αναλγησία.  
Στυλιανίδης: Συνεχίζουμε με ευθύνη και αποφασιστικότητα ….στα μπουζούκια .
Αβραμόπουλος: Συνεχίζουμε στο δρόμο της ευθύνης και της εβραϊκής φιλίας .
Σαμαράς: «Εκανε πίσω ο Κουβέλης, θα εξαντλήσω την τετραετία» 
 "Προχωράμε μπροστά, έχουμε πολλή δουλειά δήθεν να κάνουμε", είπε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη εξερχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου.
"Αυτό που μετράει αυτή την ώρα είναι η πατρίδα", και οι εργολάβοι  είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Οι εκλογές δεν συμβαδίζουν με το καλό της χώρας. Προχωράμε στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων,… και των εμπόρων όπλων » δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.
Σε ερώτηση προς τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Τάκη Μπαλτάκο αν η κυβέρνηση θα είναι δικομματική απάντησε «απ' ότι φαίνεται».

Βενιζέλος: "Άνοιξε ζήτημα υπόστασης της κυβέρνησης. Χρειάζεται επικαιροποίηση της συμφωνίας" δηλαδή θέλω ποιο πολλά υπουργεία, και θέσεις σε οργανισμούς. 
Κουβέλης: Αρνήθηκε ο κ. Σαμαράς τη συλλειτουργία των τριών κομμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου