Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???????????????

Λαθρέμποροι της ιστορίας




Το πρωί στο ΒΗΜΑ FM οι δύο δημοσιογράφοι έκαναν ένα σχόλιο για τους μαύρους που έχουν καταλάβει το πεζοδρόμιο έξω από την ΑΣΟΕΕ και πωλούν λαθραία προϊόντα. Αναρωτήθηκαν γιατί δεν επεμβαίνει η αστυνομία αφού πρόκειται για λαθρεμπόριο που μάλιστα γίνεται εμφανώς. Και απάντησαν μόνοι τους με το γνωστό για την προηγούμενη φορά που η αστυνομία κυνήγησε εντός της Σχολής τους μαύρους, μετά από άδεια που είχε πάρει, υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις.

Tους έστειλα το εξής μήνυμα "Αδαμόπουλε, το "λαθρεμπόριο" που κάνουν οι μαύροι έξω από την ΑΣΣΟΕ, δεν έχει σχέση με το λαθρεμπόριο που έκαναν ο Ωνάσης και ο Βαρδινογιάννης". Το χαρακτήρισαν ατυχέστατο και στη συνέχεια είπαν ότι δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο για τα δύο ονόματα.
Οι δύο δημοσιογράφοι δεν έχουν ακούσει ή διαβάσει ποτέ ότι ο Ωνάσης ξεκίνησε την επιχειρηματική πορεία του παραβιάζοντας το εμπάργκο πετρελαίου κατά της Ροδεσίας του Ίαν Σμιθ, με τα Liberty που είχε αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί μετά τον πόλεμο. Οι δύο δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν ούτε ότι όταν ο Μητσοτάκης επέβαλε το ίδιο εμπάργκο κατά των Σκοπίων, ο Βαρδινογιάννης και ο Κοπελούζος έβγαλαν περιουσίες μεταφέροντας λαθραίο πετρέλαιο στη χώρα αυτή.
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό των δύο δημοσιογράφων ότι ο άλλος μεγάλος "εθνικός ευεργέτης", ο Μποδοσάκης, πωλούσε όπλα αρχικά στον Κεμάλ, όταν αυτός αντεπιτέθηκε στους Έλληνες το 1922 και στη συνέχεια, στον Φράνκο κατά τη διάρκεια του Ισπανικού εμφυλίου. 
Αναμενόμενη "αντικειμενική" ενημέρωση από τους "ενσωματωμένους" δημοσιογράφους του ΔΟΛ και του Ψυχάρη. Τους λαθρέμπορους της ιστορίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου