Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΑΚΗΣ.................

Γιατί καλύπτει το ….. «καναρίνι» ο Ζήγρας, τον …κόρακα Μελά;



Το κρίσιμο ερώτημα που τίθεται από δικαστικούς και νομικούς κύκλους στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου είναι τι κρύβεται πίσω απ’ την μεταμόρφωση του Νίκου Ζήγρα.
Αποφάσισε ο ξάδελφος του Ακη και διαχειριστής των μαύρων ταμείων να συνεργαστεί με τη Δικαιοσύνη προκειμένου να διαλευκανθεί το τεράστιο σκάνδαλο ή πρόκειται για ένα στημένο επικοινωνιακό σόου που υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες;
Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στο Lykavitos.gr ότι ο Νίκος Ζήγρας  κελαηδάει κατά παραγγελία.
Μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Ζήγρας “καίει τους ήδη καμένους”  καθώς και τη μαρίδα που πήρε τα “ψιλά”.

Αντίθετα ο ξάδελφος προστατεύει τα βαριά ονόματα της συμμορίας. 
Εκείνους οι οποίοι διαχειρίστηκαν τον πακτωλό απ’ τις μίζες και οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη μπάζα σε φορολογικούς παράδεισους.
Εντύπωση προξενεί η έλλειψη κάθε επιβαρυντικής αναφοράς του Νίκου Ζήγρα για τον Οράτιο Μελά ο οποίος μέσα απ’ το σύστημα υπεράκτιων εταιριών που διαθέτει λειτουργούσε ως πλυντήριο για τις μίζες των εξοπλιστικών. 
Ενώ ο ξάδελφός του Ακη είναι καταπέλτης για τους ψιλικατζήδες δεν βγάζει άχνα για τον κύριο που έκανε τα δρομολόγια Λάρνακα-Ζυρίχη με το ιδιωτικό τζέτ  πάντα “φορτωμένο”.
Το κακό είναι ότι αν απαλλαγεί ο Οράτιος Μελάς απ’ τις κατηγορίες για το ξέπλυμα-ελέω Ζήγρα τότε στη ξεχωριστή δίκη που θα ακολουθήσει για το σκάνδαλο των υποβρυχίων όπου είναι και πάλι κατηγορούμενος μπορεί να τη βγάλει λάδι.
Γιαυτό οι δικαστές θα πρέπει να απαιτήσουν απ’ τον ξάδελφο του Ακη να πει όλη την αλήθεια για το σκάνδαλο και να μην προχωράει σε αποκαλύψεις αλλά καρτ. 
Γιατί στην περίπτωση αυτή τι νόημα έχει να διαπραγματευτούν μαζί του ασυλία.
Επειδή έκαψε τον… καμένο Ακη;

Μελάς: Έτσι ξέπλενα τις μίζες του Ζήγρα, χωρίς να ξέρω τον Άκη!


Λαλίστατος «για όλους και όλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου