Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ

Άσε μας βρε Αντωνάκη … Είσαι τελικά πολύ μικρός για πατριώτης αυτής της χώρας ….

Άσε μας βρε Αντωνάκη
Αντώνη, ξέχωρα από το ότι η κυβέρνησή σου όπως και οι 2 προηγούμενες δεν έχουν κάνει τίποτε απολύτως να φτιάξουν προϋποθέσεις παραγωγικών επενδύσεων που θα δημιουργήσουν μόνιμες θέσεις εργασίας και εγχώρια προστιθέμενη αξία, το παράνομο (χωρίς κοινοβουλευτική συναίνεση) και χωρίς σχέδιο κλείσιμο της ΕΡΤ, αφορά επιπλέον κάτι εξαιρετικά σημαντικό που μάλλον δεν σου 'χει γίνει ακόμη αντιληπτό! 

Η ενέργειά σου να κλείσεις ξαφνικά την ΕΡΤ προκαλεί την οργή του ελληνικού λαού, διότι ενώ παραδέχεσαι πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ανεργία (κι όχι το χρέος) κι ενώ δεν έχεις κάνει τίποτα ουσιαστικό γι αυτό προσθέτεις νέους ανέργους και μάλιστα με χυδαίο πολιτικά τρόπο!

Αν νομίζεις Αντώνη πως η παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων της πατρίδας όπως λιμάνια κι αεροδρόμια ή η πώληση κρατικής περιουσίας συνιστά «ανάπτυξη» και μάλιστα «πατριωτική», καλύτερα να.. επιστρέψεις στα πανεπιστημιακά θρανία! 

Όμως το ξαφνικό κλείσιμο της ΕΡΤ προκαλεί οργή εξαιτίας και μιας άλλης απρόσμενης διάστασης!

Η αγανάκτηση με την απόφασή σου, προέρχεται από έλληνες του εξωτερικού που αποκόπηκαν ξαφνικά και αναίτια από την πατρίδα τους. Από τους ακρίτες στα ελληνικά χωριά του Αιγαίου και της Θράκης οι οποίοι παρακολουθούν κι ακούνε πια μόνο τουρκικά κανάλια. Από φανατικούς φίλους του ραδιοφώνου, σ´ ολόκληρη την Ελλάδα, που ‘χασαν τις αγαπημένες τους εκπομπές.

Από το ότι επιδιώκεις, Αντώνη, με την πρόταση νόμου να χειραγωγήσεις μια νησίδα ποιότητας αντί να την μεταρρυθμίσεις. Προπάντος όμως, γιατί Αντώνη, εσύ ο μέγας "πατριώτης", επέλεξες εντελώς συμβολικά να κλείσεις μια από τις βασικότερες υποδομές του έθνους! Την ΕΘΝΙΚΗ Ραδιοφωνία και Τηλεόραση. Εκείνη δηλαδή που επικοινωνεί μέσα κι έξω ποιός είναι ο ελληνικός πολιτισμός!

Δεν εξετάζω εδώ αν το έθνος πέθανε αλλά την πράξη καθεαυτή (και μάλιστα εσκεμμένη αφού συμβολική) να του «κλείσεις το στόμα». Αντώνη εδώ εξετάζω την συνέπεια λόγων και πράξεών σου!

Και όσοι βιάζονται να κηδέψουν το έθνος στο βωμό μιας παγκοσμιοποίησης, είτε δεξιάς (οικονομίστικης), είτε αριστερής (πολυπολιτισμικής) ας ετοιμάζονται για σοβαρές καθυστερήσεις κι αναβολές ....

Άσε μας βρε Αντωνάκη … Είσαι τελικά πολύ μικρός για πατριώτης αυτής της χώρας ….

Δημήτρης Χ. Τσέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου