Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟ[ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ] ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,ΚΛΠ ΑΠΑΤΕΣ

Eπιτέλους, οι Επαγγελματίες πασόκοι επιστρέφουν στην κυβέρνηση.
Μέσα σε μια νύχτα ξανά μεγάλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!





Eπιτέλους, οιΕπαγγελματίεςεπιστρέφουν στην κυβέρνηση.
Ομιλούμε για την επική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ μετά την απόπειρα τουΠάστορα Κουβέληνα ανατρέψει την κυβέρνηση.
Ο Πάστορας σε ρόλο Συμπιλίδη και λίγες ώρες αφότου το ΔΣ του ΟΠΑΠ υπέγραψε τον την νέα σύμβαση του Τεχνολογικού Παρόχου με την Ιντραλότ, επιχείρησε να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές σκληραίνοντας την στάση του στο θέμα της ΕΡΤ.
Ο καλαμοκαβαλημένος Πάστορας τσίμπησε το τυράκι του Βενιζέλου, ο οποίος τις τελευταίες ώρες τον διαβεβαίωνε διαρκώς πως αν η ΔΗΜΑΡ φύγει από το κυβερητικό σχήμα θα την ακολουθήσει και το ΠΑΣΟΚ.
Ηταν  το τέλειο σχέδιο του Βενιζέλου για να σώσει την κυβέρνηση και τη χώρα.
Ο Πάστορας λοιπόν πιστεύοντας ότι είχε καταφέρει να τυλίξει και τον Βενιζέλο, ξαφνικά το βράδι της Πέμπτης, εμφανίστηκε πιο σκληρός από τον Ζαν Κλοντ Βαντάμ και ζήτησε να ανοίξει σύσσωμη η αλανιάρα ΕΡΤ για να γλεντάνε όλοι μαζί στην υγειά των κορόιδων.
Εφτασε μάλιστα τα πράγματα στα άκρα και σαν να τον τσίμπησε αλογόμυγα, αυτός ο πολιτικός πάροχος της διαπλοκής, εγκατέλειψε το Μέγαρο Μαξίμου και πήγε στα γραφεία του κόμματος για να εντυπωσιάσει με το θεληματικό πηγούνι του την Μαρία Σαράφογλου.
Στο μεταξύ ο Γρηγόρης Ψαριανός, άκουγε τον Πάστορα να λέει τις ανερμάτιστες παλαβομάρες του και δεν μπορούσε να καταλάβει ότι η καρδιά του αρχηγού του στον ΟΠΑΠ βρίσκεται.
Ο Πρετεντέρης που είχε πάρει γραμμή τον Πάστορα Συμπιλίδη αναρωτιόταν διαρκώς στον αέρα τι συνέβη ξαφνικά στον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ.
Λίγο αργότερα θα έπαιρνε το λόγο ο Βενιζέλος στηρίζοντας τον Σαμαρά. Εκεί ο Πάστορας έπαθε ψυχικό τραλαλά.  
Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Στην Ιπποκράτους χθες βράδι αναφερόμενοι στην ΔΗΜΑΡ μιλούσαν για «εκτέλεση συμβολαίου». Γι΄ αυτό και σε χρόνο dt οι πασόκοι βουλευτές που ήταν αρνητικοί στο να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση έκαναν στροφή 180 μοιρών και αποφάσισαν να στηρίξουν την σωστή -αυτή τη φορά- απόφαση του Βενιζέλου.
Ετσι τώρα η νέα κυβέρνηση που στηρίζουν  η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και οι ανεξάρτητοι μην εκπλαγείτε αν φθάσει τους 165 βουλευτές εμπιστοσύνης χωρίς την ΔΗΜΑΡ του πολιτικού παρόχου Κουβέλη.
Χρυσοχοίδης, Λοβέρδος (της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ), Γεννηματά, Κωνσταντινόπουλος (υφυπουργός ΕΡΤ), Μανιάτης, αλλά και ο ίδιος ο Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος θα μπουν στην κυβέρνηση.
Δηλαδή θα επιστρέψουν οι επαγγελματίες πασόκοι στο τόπο του εγκλήματος. 
Μόνο που αυτή τη φορά καλούνται από την Ιστορία να ανακόψουν την φυγή προς την κόλαση που (και) οι ίδιοι προκάλεσαν.
Οσο για τον Σαμαρά θα πρέπει να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω για την ΕΡΤ. Η νέαΕθνική Ραδιοτηλεόραση πρέπει να στελεχωθεί με τους αρίστους από τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και το υπαλληλικό προσωπικό της πρώην ΕΡΤ. Οξω οι κηφήνες, τα κομματόσκυλα, οι συμμορίτες, οι νονοί των παραγωγών. 
Θέλουμε μια τηλεόραση αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Μια δημόσια τηλεόραση μπροστά στην οποία το Mega και ο ΑΝΤ1 θα μοιάζουν καναλάκια τελευταίας διαλογής με τούρκικα σήριαλ.
Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου