Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ..................

Εγώ πάντως Αντώνη, ούτε τα σκουπίδια δε θα σε άφηνα να πας να πετάξεις....

samaras

Ρε Αντώνη; Πάλι σκατά τα κανες!


Τι να πρωτοθυμηθώ από σένα ρε Αντώνη. Ήμουν παιδί όταν άνοιξες τα σύνορα με την Αλβανία. Μέχρι και οι γάτες ήρθαν στην Ελλάδα. 
Το θυμάσαι;
Μετά ενώ έλεγες ότι δε ρίχνεις μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, την έριξες. Κι ενώ έλεγες ότι ούτε ως αρχηγός δε θα επέστρεφες στη Νέα Δημοκρατία, επέστρεψες.
Αργότερα όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν έτοιμο να πέσει, θυμάσαι τι έκανες;
Ξέθαψες έναν αποτυχημένο πολιτικό αρχηγό και τον έκανες πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και εντάξει αυτό αλλά έγινες η αιτία να μας κυβερνήσει ο Κώστας Σημίτης, αυτός που κατέστρεψε τη χώρα οικονομικά και την κατέστησε καρπαζοεισπράκτορα στα Βαλκάνια. Ίμια, Οτσαλάν, Μαδρίτη, Ελσίνκι, Χρηματιστήριο, Ολυμπιακοί Αγώνες. Χάρη σε σένα Αντώνη. Εσένα και τους δέκα βουλευτές τη μια τετραετία που μπήκες στη Βουλή.
Μετά το έπαιζες αντιμνημονιακός, μίλαγες για ελπίδα της Ελλάδα, Ελλάδα της ελπίδας και τις γνωστές ανοησίες που λες είκοσι χρόνια.
Και τώρα; 
Σαν άλλος Ρωμαίος αυτοκράτορας πατάς ένα κουμπί και κλείνεις την ΕΡΤ. Μαύρα όλα. Γιατί είσαι μάγκας. Είσαι πρωθυπουργάρα που σε εξέλεξε το 70% των Ελλήνων. Αμ το 70% σε μαύρισε Αντώνη. Αντωνάκη εσύ τύραννε, ανθρωποφάγε όπως θα έλεγε και η κουμπαρομπεμπέκα. Και πρόσεξε το 70% τον Ιούνιο γιατί το Μάιο ήταν 82%.
Η σκέψη να κλείσεις τα περιττά ψηφιακά, να εξορθολογήσεις κάποια πράγματα και να μη διαλύσεις τα πάντα δε σου πέρασε από το μυαλό.
Τελικά Αντώνη, μέχρι πιτσαρία στην Αστόρια σε παίρνει. Κι αυτό με αμφιβολία γιατί έξι μήνες που τη δούλεψες δεν είναι μεγάλο διάστημα. Εγώ πάντως ούτε τα σκουπίδια δε θα σε άφηνα να πας να πετάξεις.
Αντώνη; Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά τα έκανες σκατά. 
Τη συνέχεια συμπληρώστε μόνοι σας!
του Στρατή Μαζίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου