Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΟΛΟΥΣ.....ΚΑΛΑ, ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

Το παίζει τρελός ο Κακλαμάνης; Τα χώνει στη δεξιά για την ΕΡΤ και στηρίζει τη δεξιά με αντιπρόεδρο τον αρχηγό του τον Μπενύτο, που λίγες μέρες πριν ξιφουκλκούσε εναντίον της δεξιάς... Τι μπουρδέλο! Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη...

 "press-gr"
Σωστά όπως επισημαίνει, η ΕΡΤ, δεν έκλεισε μόνο για το δήθεν πολύ προσωπικό. Βεβαίως έκλεισε και συνεχίζει, παρα τις διαβεβαιώσεις πριν τον ανασχηματισμό, για να μην πάρει μέρος στην διαδικασία για την ψηφιακή τηλεόραση και τους παρόχους δικτύου.
Βεβαίως η δημοπράτηση αυτη θα γίνει με νεκρή την ΕΡΤ στις 30 Ιουνίου.
Και βεβαίως ο νόμος προβλέπει ότι η ΕΡΤ δικαιούται μια απο τις δυό άδειες παρόχου δικτύου.
Όμως αυτα πρέπει να τα λεηλατήσουν και να τα ειδοποιηθούν για να ρεφαρουν κάποιοι ιδιώτες σε συμφωνία με μέρος του πολιτικου συστήματος.
Α!! Και κάτι άλλο.
Που είναι ρε σύντροφοι η...
εφαρμογη της πολιτικής συμφωνίας των δυό αρχηγών που ήταν υποτίθεται και πολυ καλύτερη όπως μας ανακοινώθηκε στο πολιτικο συμβούλιο και απο την δικαστική απόφαση του ΣΤΕ;
Εφαρμόστηκε; Η άρχισε να εφαρμόζεται;
Δεν νομίζω.
Κάθε μέρα αυτο που ακούω απο υπουργούς και άλλους ιθύνοντες δεν είναι η τήρηση της πολιτικής συμφωνίας αλλα της χειρότερης δικαστικής απόφασης ,που ούτε και αυτη υλοποιείται κατα το ευνοϊκό υποτίθεται μέρος της .
Μεγάλο πράγμα η λήθη του χρόνου.
Μεγάλο πράγμα όμως και η συνέπεια και ο σεβασμός στους θεσμούς .
Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν θα αφήσουμε να ξεχνιόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου