Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

Δεν τον βόλευε η ΕΡΤ και τώρα πάει… στο …αιωνίως παράνομο ΑΡΤ.



«Ο κ. Σαμαράς στην “Καθημερινή της Κυριακής” επανέλαβε την καταδίκη της ΕΡΤ, επειδή δεν πρόβαλε κατά την γνώμη του όλες τις σπουδαίες πρωθυπουργικές δραστηριότητες. Προφανώς όμως ο ίδιος, είχε προνοήσει, λίγες μέρες πιο πριν - στις 20 Μαΐου - να δημιουργήσει το προσωπικό Σαμαρικό κανάλι που χρειαζόταν κάνοντας το deal με το ΑΡΤ του Καρατζαφέρη», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπογραμμίζουν ότι «στις 20 Μαΐου το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο υπάγεται στον Σ. Κεδίκογλου, εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 241/2013 απόφαση του για την αδειοδότηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ (πρώην «Τηλεάστυ») προκειμένου ο Γ. Καρατζαφέρης να εξασφαλίσει δωρεάν δικαίωμα τηλεοπτικής εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας», επισημαίνοντας ότι η απόφαση ελήφθη με 4 ψήφους έναντι 3 και η ψήφος που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν αυτή του τέως βουλευτή της ΝΔ Άρη Σταθάκη».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ., Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Προφανώς τον κ. Σαμαρά δεν τον βόλευε η ΕΡΤ και τώρα πάει στο ΑΡΤ! Πρόκειται για μια εξόφθαλμα παράνομη δωρεά τηλεοπτικής συχνότητας στον Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος καρπώθηκε δημόσια περιουσία ως κομματική αντιπαροχή από την ΝΔ».

Και πρόσθεσε: «Το σκανδαλώδες κλείσιμο της ΕΡΤ έρχεται να συμπληρώσει η αδειοδότηση του τηλεοπτικού σταθμού Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη, προφανώς εν όψει της εκλογικής συνεργασίας του με την ΝΔ στον Δήμο Θεσσαλονίκης στις αμέσως επόμενες εκλογές. Όμως ο γάμος Σαμαρά-Καρατζαφέρη τους έχει ήδη οδηγήσει σε τεκνοποίηση. Μόνο που το τέκνο τους δεν λέγεται ΕΡΤ αλλά ΑΡΤ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου