Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ...............ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Η λίστα Λαγκάρντ, ο Μπόμπολας και το μαύρο χρήμα>
Πρωτοσέλιδο φωτιά προμηνύει νέο
πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα στους ολιγάρχες!



"Η λίστα Λαγκάρντ, ο Μπόμπολας και το μαύρο χρήμαΘα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέρα από το δημοσίευμα και τις εξελίξεις οι οποίες μπορούν εν μία νυκτί να αλλάξουν ακόμη και την μετοχική σύνθεση του Mega, προς άγνωστη κατεύθυνση!
Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Βαρδής απαντά με επιθετικές κινήσεις στην επίθεση που δέχεται από τους Μπόμπολα-Ψυχάρη.
Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας>

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ STAR;


 

Oι Βαρδινογιάννηδες δεν κρύβουν την εκτίμησή τους για το πρόσωπο και την επάρκεια του Γιάννη Πρετεντέρη. Τον θεωρούν ως το καλύτερο χαρτί του mega tou Μπόμπολα.
Από την άλλη ο Πρετεντέρης γνωρίζει πως σε περίπτωση που επέλθει ολοκληρωτική ρήξη και ο Βαρδής φύγει από το Mega, η δημοσιογραφική του ανεξαρτησία θα πάει περίπατο. Το διαπιστώνει άλλωστε και ο ίδιος αυτές τις μέρες που αναγκάζεται να υπερασπισθεί το νομοθετικό έκτρωμα του Στουρνάρα-αυτό το νέο πολυεργαλείο φορολόγησης για τα ακίνητα-χωρίς καν να το διαβάσει.
Κι αυτό γιατί το δίδυμο Στουρνάρα-Θεοχάρη (αντιλαλούν οι φυλακές, τ΄Ανάπλι κι ο Γεντί Κουλές) εξέδωσε μια χαριστική εγκύκλιο για μεγαλόσχημους φοροφυγάδες- φωτογραφική για την εγχώρια διαπλοκή.
Ο Πρετεντέρης λοιπόν γνωρίζει πως αν φύγει ο Βαρδής, η οδηγία του οποίου είναι «το καρπούζι να μοιράζεται στα ίσα», εννοώντας την αντικεμενική ενημέρωση, θα αναγκασθεί ο ίδιος στα γεράματα να υπερασπίζεται τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη σε βάρος της καριέρας του.
Η πρόταση των Βαρδινογιάννηδων θα καθιστά τον Πρετεντέρη τον απόλυτο άρχοντα στον δημοσιογραφικό Ομιλο Βαρδινογιάννη και υπό αυτή την έννοια θα είναι αρκούντως δελεαστική.
Η έλευση του Πρετεντέρη στο  STAR θα είναι το επόμενο χτύπημα των Βαρδινογιάννηδων στο δίδυμο Ψυχάρη-Μπόμπολα στην περίπτωση που οι τελευταίοι συνεχίσουν τις εχθροπραξίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου