Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Γενική Συνέλευση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα...

 ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ     ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ                       
 Σας καλούμε στην Γενική Συνέλευση του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, η οποία θα γίνει την Κυριακή 16.6.2013 και ώρα 10.30 π.μ. στο θέατρο Άλφα, Πατησίων 37-Στουρνάρη,τηλ.210.5221444   Θέματα: 
1.- Ενημέρωση και συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις,  που...
αναζωπύρωσαν το εθνικό ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών. Παρουσίαση και αξιολόγηση των μέχρι τώρα ενεργειών μας
2.- Προγραμματισμός των επόμενων κινήσεων και πρωτο-βουλιών για την ευόδωση των στόχων μας.Ενέργειες για την άσκηση πίεσης στην ελληνική κυβέρνηση να τιμήσει τη ρητή δέσμευσή της κατά την πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή. Πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τόσο της Ελληνικής όσο και της διεθνούς κοινής γνώμης. 
3.- Αναδιοργάνωση της Συντονιστικής Επιτροπής και της Γραμματείας της.  
4.- Προετοιμασία του επόμενου Συνεδρίου του Εθνικού Συμβουλίου. 
Το Εθνικό Συμβούλιο καλεί τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, χωρίς άλλη καθυστέρηση, νααπευθύνουν πρόσκληση στην στην Κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων σε σχέση με τμε το συνολικό ζήτημα των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.
Με την ευκαιρία,απευθύνουμε μήνυμα ειλικρινούς φιλίας,συνεργασίας & αλληλεγγύης στο γερμανικό λαό και τη νεολαία,των  των οποίων επιζητούμε την υποστήριξη στο δίκαιο αγώνα μας, που πρέπει να γίνει και δικός τους αγώνας.
Σήμερα, παραμονές της επετείου του Ολοκαυτώματος της Κανδάνου (2.6.1941) και λίγες μέρες πριν την επέτειο του Ολοκαυτώματος του Διστόμου (10.6.1944) και της Υπάτης (17.6.44),επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά ότι η καταβολή των των οφειλών προς τη χώρα μας, οι οποίες ούτε παραγράφονται ούτε λησμονούνται, θα είναι η μοναδική απόδειξη της ειλικρινούς και έμπρακτης μεταμέλειας του γερμανικού κράτους για όσα δεινά προκάλεσε στη χώρα μας και αποτελείελεί προϋπόθεση για να κλείσει οριστικά η μαύρη βίβλος του ναζισμού.
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
"Κίνηση Ενεργοί Πολίτες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου