Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΠΟ....................ΚΟΠΡΙΑ

Προστατευόμενος του Ψυχάρη ο Πάγκαλος, που τον είχε διορίσει στο Αγιο Ορος!




Το “μαυρο διαμάντι” της πολιτικής, η διοίκηση του Αγίου Όρους και ο βασιλιάς των ρουμπινιών (για να μαθαίνουν οι νεώτεροι)

Ενημερωθήκαμε από σοβαρή πηγή, ότι αυτή την στιγμή ο κύριος Θεόδωρος Πάγκαλος είναι καλεσμένος στο Mega. Και μιλάει μάλιστα για την …Τουρκία! Σα να λέμε την παροιμία “στο σπίτι του κρεμασμένου…”

Το ότιη Ελλάδα έχει γίνει ένα απέραντο φρενοκομείο είναι γνωστό. Δεν ίσχύει όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ο ΔΟΛ είναι από τους ελάχιστους θεσμούς που κρατούν σώας τας φρένας και την λογικη τους ψυχρή. Το ότι ένας άνθρωπος με την πολιτική κληρονομιά του Θεόδωρου Πάγκαλου που φέρει στην πλάτη του την παράδοση του Οτσαλάν, τα Ίμια, Τον Ισαάκ και τον Σολωμού εως και το “μαζί τα φάγαμε” υπάρχει ακόμα, θα προκαλούσε εντύπωση.

Που “υπάρχει” όμως; Μα ως αρθρογράφος στο Βήμα και καλεσμένος στο Mega! Η εξήγηση δε, είναι απολύτως λογική. Ο Σταύρος Ψυχαρης μπορεί να είναι τα πάντα, δεν είναι όμως άφιλος. Δεν ξεχνά ποτέ. Έτσι, δεν ξεχνά αυτό που ο περισσότερος κόσμος έχει λησμονήσει.

Ποιό;

Μα φυσικά ότι ο Πάγκαλος ήταν ο υπουργός που για πρώτη φορά τον έκανε θεσμικό παράγοντα… Ναι, μικρά χρυσόψαρα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ως υπουργός εξωτερικών ήταν αυτός που διόρισε τον Σταύρο Ψυχάρη διοικητή του Αγίου Όρους! Ενέργεια που για πολλούς ήταν σταθμός στην καριέρα του, αφού από δημοσιογράφος έγινε πολιτειακός παράγοντας.

Ότι και να λέμε λοιπόν, σε αντίθεση με τους άφιλους του συστήματος, ο Ψυχάρης εκεί που θέλει έχει μπέσα. Γι’ αυτό και ένας άνθρωπος που δεν τόλμησε να κατέβει ούτε στις εκλογές, που θα είχε εξαϋλωθεί πολιτικά, βρίσκει πάντα στέγη στο συγκρότημα. Και όχι μόνον αυτό. Δεν έχετε παρατηρήσει εσχάτως ότι ο κύριος Πάγκαλος στάζει μέλι για τον Αντώνη Σαμαρά; Λέτε να τον συμπάθησε ξαφνικά;

Αμ δε, ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα είναι από τα διαμάντια που θα συνοδεύσουν το νέο εγχείρημα της Νέας Δημοκρατικής Παράταξης που αποκάλυψε ο εκδότης του Βήματος μόλις χθες. Μαζί με την Άννα, τον Μιχάλη και τα άλλα διαμάντια του εκσυγχρονισμού που τώρα είναι στα αζήτητα.

Πρόσεξε μόνο κύριε Ψυχάρη, μήπως αυτό το Διαμάντι της πολιτικής σου βγει στο τέλος Ανθρακας, ως είναι άλλωστε ο πολύτιμος αυτός λίθος στην αλλοτροπική του μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου