Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ

Σαμαράς: ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ήξεραν ότι θα κλείσει η ΕΡΤ εδώ και ένα μήνα - Ολο το παρασκήνιο


«Αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡθέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ, ας τη ρίξουν» είπε σε αυστηρό τόνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος σε υπουργούς, στελέχη και βουλευτές που κάλεσε στο...
γραφείο του. Ολο το παρασκήνιο.
Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου κάλεσε το απόγευμα της Τρίτης ο Αντώνης Σαμαράς τους Χρύσανθο Λαζαρίδη, Θανάση Μπούρα, Γιώργο Μουρούτη, Σίμο Κεδίκογλου, Βολουδάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Ακη Γεροντόπουλο, Κώστα Τασούλα, Λευτέρη Αυγενάκη και Αννα Ασημακοπούλου.
Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, μιλώντας στα στελέχη της ΝΔ υποστήριξε ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ήξεραν εδώ και ένα μήνα ότι θα έπρεπε να γίνουν απολύσεις και ότι αν δεν έβρισκαν από που θα γίνουν θα προχωρούσαν σε κλείσιμο της ΕΡΤ.
Οπως είπε ο πρωθυπουργός κανένα από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης δεν κατέθεσε κάποια πρόταση για τις απολύσεις και έτσι ελήφθη η απόφαση για το λουκέτο στο κρατικό κανάλι.
Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ανέφερε ότι οι απολύσεις αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση την οποία έχουν υπογράψει και οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης.
«Αν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ, ας την ρίξουν» κατέληξε ο πρωθυπουργός απευθυνόμνενος στα στελέχη της ΝΔ κατά τη διάρκειας της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου