Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

2 ΤΣΟΓΛΑΝΟΣΥΜΟΡΙΕΣ

Καπιταλοσοσιαλισμός . Οι αλήτες του καπιταλισμού και οι κηφήνες του σοσιαλισμού.


capitalsosialism

Δυο τσογλανοσυμμορίες επέβαλλαν τον καπιταλοσοσιαλισμό , ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα τέρας που ισοπέδωσε τον Ελληνικό λαό.

Η πρώτη τσογλανοσυμμορία , μία ολιγομελής μερικών δεκάδων οικογενειών , που προβάλλει τα καλά του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς , αλλά επιβάλλει τα μέγιστα κακά του καπιταλισμού , όπου οι τράπεζες καρπώνονται τα κέρδη τους και κοινωνικοποιούν τις ζημιές τους ,νομιμοποιεί την offshore φοροδιαφυγή , συντηρεί τρομερής ισχύος μονοπώλια (βλέπε καύσιμα , δημόσια έργα κλπ), με ανοχή στο παρεμπόριο και λαθρεμπόριο καυσίμων .

Και μία δεύτερη πολυπληθής στον δημόσιο τομέα που επέβαλε την αναποτελεσματικότητα ,την λούφα , την αναξιοκρατία μέσω ενός άκρατου κομματισμού. Ενός κομματισμού που ανατροφοδοτήθηκε από τίς ψήφους των βολεμένων ώστε το πολιτικό σύστημα να υπηρετεί την βουλημία της άλλης συμμορίας των κλεπτοκρατών.

Έτσι καταφέραμε να επιτύχουμε το χειρότερο δυνατόν , να κρατήσουμε ΜΟΝΟ τα χειρότερα των δύο συστημάτων και το αποτέλεσμα το βιώνει ο Ελληνικός λαός .

Στους επόμενους μήνες τα πράγματα θα σφίξουν και οι δύο συμμορίες θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν το πλέγμα της σαπίλας που τους συντηρεί . Η περίπτωση της ΕΡΤ λέει πολλά .

Ανέστης Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου