Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΟΙ 2 ΑΠΑΤΕΣ.............


ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΓΑΠ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕ Ο ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ "ΑΦΡΑΓΚΗΣ" ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ


βενιζελος,παπανδρεου
«Να πας στην Προανακριτική όπως εγώ» Ευθύνες στον προκάτοχό του και για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ
Αιχμηρή κριτική κατά του Γιώργου Παπανδρέου για την οικονομική κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη στάση του στο θέμα της λίστας Λαγκαρντ άσκησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Αναφερόμενος στην κλήση της Προανακριτικής προς τον κ. Παπανδρέου και την κατάθεσή του μέσω υπομνήματος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε:
«Εμένα δεν με καλύπτει κανένας. Αν με ρωτούσε ο Παπανδρέου τι να κάνει με την προανακριτική επιτροπή θα του έλεγα να πάει. Έτσι δίνονται οι μάχες. Έτσι θα αποδειχτεί η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και η συμπόρευση του με τη Χρυσή Αυγή», τόνισε.
Ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές κατά του προκατόχου του για την οικονομική κατάσταση που κληρονόμησε στο ΠΑΣΟΚ και ότι αισθάνεται σαν να φόρεσε τον χιτώνα που βούτηξε η Διηάνειρα στο δηλητηριώδες αίμα του Νέσσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου εισηγούνται στον ίδιο να βγάλει στη φόρα τα τιμολόγια από τα όργανα γυμναστικής που είχε αγοράσει ο Γιώργος Παπανδρέου για το γυμναστήριο της Ιπποκράτους το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ και  παραμένει κλειδωμένο.
Η αξία των μηχανημάτων του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με την καταγραφή που έκαναν στελέχη του κόμματος και ειδικοί, ανέρχεται σε 105.000 ευρώ και μαζί με τον ΦΠΑ σε 130.000 ευρώ.
Ανασχηματισμός στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ
Την ανάγκη να αξιοποιηθούν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό σχήμα τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
«Τον Ιούνιο είχαμε κάνει μια επιλογή γιατί έπρεπε να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πάσχει από κυβερνητισμό. Δεν είναι μια ομάδα από θεσιθήρες που θέλουν πάση θυσία να είναι στην κυβέρνηση. Οι επιλογές μας είναι πολιτικές, στρατηγικές, εθνικές. Και τώρα δεν μιλάμε για αξιοποίηση προσώπων με την έννοια της συντεχνιακής ή κομματικής λογικής, αλλά έχουμε την εθνική υποχρέωση να αξιολογήσουμε και να αξιοποιήσουμε τα καλύτερα στελέχη που διαθέτουμε ως χώρα ή ως κοινοβουλευτική πλειοψηφία» είπε ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία του.
Στη δευτερολογία του τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει συμμαχίες για να κρατήσει την Ελλάδα ζωντανή μέσα στο ευρώ αλλά δεν ταυτίζεται με τη ΝΔ.
«Πρέπει να σκεφτούμε ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, ποια κυβέρνηση θέλουμε. Τι είναι; ΣΥΡΙΖΑ με Ανεξάρτητους Έλληνες άντε και λίγη ΔΗΜΑΡ;» είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου