Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
                              Αθήνα, 22/3/2013
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

ΘΕΜΑ: Κύπρος και Ελλάδα σε παράλληλη πορεία
 
 
Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μεγαλόνησο καθιστούν σαφές, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα καλούνται να συνυπάρξουν, αυτή τη στιγμή, μέσα σε ένα περιβάλλον, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον, εχθρικό.

Η Γερμανική Ευρώπη δεν υιοθετεί την ίδια ισότιμη στάση και συμπεριφορά για όλα τα μέλη της, δυναμιτίζοντας την προσπάθεια της  συνύπαρξης  των χωρών της Ένωσης.

Μοναδικός στόχος της είναι η εθνική κυριαρχία των Γερμανών στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, ο οποίος στο άμεσο μέλλον θα αναβαθμιστεί σημαντικά, καθώς θα μετατραπεί στο σπουδαιότερο ενεργειακό  κέντρο της Ευρώπης, αλλά και στον στρατηγικότερο κόμβο μεταφοράς των υδρογονανθράκων, συνδέοντας τα κοιτάσματα του Ισραήλ και της Κύπρου με τη μεγάλη αγορά της Γηραιάς  Ηπείρου.

Για να το πετύχει αυτό η Γερμανία έχει εξαπολύσει μια συντονισμένη επίθεση εναντίον του Ελληνισμού, επιδιώκοντας την πλήρη υποδούλωσή του.

Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας καλούνται, πλέον, να αποφασίσουν για το εάν θα συνεχίσουν να επιτρέπουν στη Γερμανία να κατευθύνει τις τύχες της χώρας μας ή όχι.

Δυστυχώς το ΟΧΙ της Κυπριακής βουλής δεν στάθηκε ικανό να αφυπνίσει τις δυνάμεις του Ελλαδικού χώρου.

Στο Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα πιστεύουμε ότι ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για να υψώσουμε το ανάστημά μας εξαντλείται επικίνδυνα. Οφείλουμε, επιτέλους, όλοι να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, πριν να είναι πολύ αργά.


Από το Γραφείο Τύπου
Copyright © 2013 Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, All rights reserved.
Δελτίο Τύπου

Our mailing address is:
Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα
Πλατεία Ελευθερίας 30
ΔράμαGR 66100
Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου