Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


O Kεφαλογιάννης, οι ακροδεξιές αδυναμίες και ο πρωταγωνιστής των ταινιών πορνό!





Οι στενές σχέσεις τουΜανώλη Κεφαλογιάννη με την βασιλοχουντική ακροδεξιά έχουν παρελθόν και μάλισταολίγον πορνό.
Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως ο Κεφαλογιάννης καταψήφισε της άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη επειδή ηΧρυσή Αυγή υπήρξε γαλαντόμος μαζί του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στην οποία έχουν εντοπιστεί πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Μάλιστα ο Κεφαλογιάννης έχει κάνει και σχετική δήλωση.
Μόνο που δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κεφαλογιάννης έδωσε άφεση αμαρτιών σε πρόσωπα της ακροδεξιάς.
Είχε προηγηθεί η περίπτωση λιμενικού τον οποίο επανένταξε στο Λιμενικό Σώμα ο Κεφαλογιάννης ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας της κυβέρνησης Καραμανλή.
Στο "Έθνος" της 20/1/2006 διαβάζουμε σχετικά
Κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή η αναφορά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ι.Διαμαντίδη, Γρ.Νιώτη, Μ.Καρχιμάκη και Γ.Ανωμερίτη κατά του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μανώλη Κεφαλογιάννη, για την υπόθεση της επανένταξης και προαγωγής στο Λιμενικό Σώμα  αρχικελευστή του Λιμενικού.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν την «άμεση και πλήρη δικαστική διερεύνηση όλων των πράξεων των υπηρεσιών του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας» σχετικά με την υπόθεση αυτή, εκφράζοντας την άποψη ότι «προκύπτουν σφόδρα πιθανές ποινικές ευθύνες».

Σύμφωνα με τους τέσσερις βουλευτές, η αναφορά τους κατατίθεται μετά από τη δημοσιοποίηση επιστολής του  προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, όπου οι πρώτοι αποκαλούνται «προστάτες» και «νταβατζήδες».

Υπενθυμίζεται ότι ο είχε αποχωρήσει από το Λιμενικό κατόπιν διάγνωσης αναπηρίας σε βαθμό 100%, για να επανέλθει αργότερα.

Κατά τη συζήτηση σχετικής ερώτησης εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στην Ολομέλεια της Βουλής, παρουσιάστηκαν στοιχεία για τη δράση του ως επικεφαλής «βασιλοχουντικής» οργάνωσης και πρωταγωνιστή σε ταινία πορνό, ενώ ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Κεφαλογιάννης είχε υπογραμμίσει πως επανήλθε στο Λιμενικό Σώμα το 1997, επί ΠΑΣΟΚ. 
Επίσης, στη Βουλή κατατέθηκε και μηνυτήρια αναφορά εναντίον του νυν και του πρώην υπουργού Υγείας, για τα ράντζα και τις συνθήκες που επικρατούν στις μονάδες εντατικής θεραπείας του ΕΣΥ από το 2003 μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου