Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


O άνθρωπος-φαινόμενο που εκτόπισε την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη από το  Μega!



 

Φαντασθείτε ένα πτώμα σε πλαστική συσκευασία το οποίο  βρίσκεται στο πορτμπαγκαζ ενός αυτοκινήτου που τρέχει με 240 χλμ την ώρα. Στα πλευρικά τοιχώματα είναι γραμμένα τα ονόματα "Άδωνης", "Στρατούλης", "Ψαριανός", "Σκανδαλίδης". 
Στην οροφή του πορτμπαγκάζ είναι γραμμένο το όνομα "Κεφαλογιάννης".
Στις στροφές, στα φρεναρίσματα, στα ξεκινήματα το πτώμα πέφτει πάνω τους. Στη θέση τους θα μπορούσαν να βρίσκεται οποιοσδήποτε από τους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ-LSE.
Το πτώμα είναι η Ελλάδα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει πάρει εντολή να ταξιδεύει αδιάκοπα χωρίς προορισμό ως τις γερμανικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου. Μετά θα κατέβει από το αυτοκίνητο το οποίο θα κατευθύνεται με το πτώμα στο πορταμπαγκάζ στο Grand Canyon. Eκεί θα φουντάρει και θα τελειώσουν όλα.
Ως τότε το τελευταίο ταξίδι θα συνεχίζεται χωρίς  σταματημό και το πτώμα τυλιγμένο στην πλαστική συσκευασία θα χτυπιέται ανάμεσα στους Αδώνηδες που εμείς αναδείξαμε σε ανθρωποφύλακες των στιγμών μας με μάστερ σεφ τους επιδέξιους καναλάρχες του  Μega οι οποίοι πήραν υπό την προστασία τους τις πολιτικές ρέπλικες που η νοητική μας παραλυσία έστειλε στη Βουλή.  
Η συχνότητα με την οποία ο Γεωργιάδης εμφανίζεται στο κανάλι του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Βαρδινογιάννη έχει ξεπεράσει ακόμη και τις εμφανίσεις της κας Μαριάννας η οποία στο κάτω κάτω δίνει πράγματι έναν αγώνα ζωής για τα παιδιά με καρκίνο και αυτό την τιμά.
Δεν τιμά όμως τους ιδιοκτήτες του καναλιού και τον αρχισυντάκτη των ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο να θεωρεί τους πολίτες (όλους μας) κάφρους ώστε να μας ποτίζει καθημερινά και με τόση λύσσα και επιμονή Γεωργιάδη.  
Αυτού του είδους η δημοσιογραφία το μόνο που επιτυγχάνει είναι να προκαλεί το κοινό αίσθημα και να αφήνει «απροστάτευτους» τους εμπνευστές της. Ο χλευασμός και η απαξίωση της κοινωνίας, η έστω του έλλογου τμήματός της,  θα λέγαμε ότι έχει κοντά ποδάρια σε μια συγκυρία με χαρακτηριστικά κινούμενης άμμου.
Άλλωστε οι όποιοι, εντός της χώρας, ισχυροί φίλοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ασυλία, ο ένας στον άλλο, μια και οι ίδιοι από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθούν στο καναβάτσο. 
Οι τράπεζες βρίσκονται κάτω από τον αυστηρό έλεγχο της Τρόικας. Το ίδιο σε κάποιο βαθμό και η Δικαιοσύνη.
Μπορεί να δει κανείς με κατανόηση την προσπάθεια του Γιώργου Μπόμπολα ο οποίος τηλεφώνησε στον Τράγκα για να διαμαρτυρηθεί για τη στοχοποίησή του στο θέμα της Χαλκιδικής.  Για τις σκουριές που αδειάζει το κανάλι του στα σπίτια των Ελλήνων έχει αναρωτηθεί ο κ. Μπόμπολας; 
Από παρουσιαστές τύπου Καμπουράκη και Οικονομέα, οι οποίοι έχουν μηδενίσει τους δημοσιογραφικούς-αξιακούς τους κώδικες, προβάλλοντας υποπροιόντα πάσης φύσεως, δεν μπορείς να έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Οι ιδιοκτήτες όμως όφειλαν να έχουν αυξημένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης όταν μάλιστα διαπιστώνουν ότι στο εσωτερικό υπάρχει σφοδρή αντίδραση για τα πεπραγμένα τους αλλά και στο εξωτερικό τα διεθνή ΜΜΕ τους αποκαλούν «ολιγάρχες».
Καλούμε λοιπόν για μια ακόμη φορά τους κ.κ Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη-πρωτίστως εκείνους-αλλά και τους Κυριακού-Αλαφούζο να αναβαθμίσουν «ποιοτικά» το πολιτικό προιόν που παράγουν-είναι θέμα εθνικής επιβίωσης. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια να υποστούμε για μια ακόμη φορά τις συνέπειες της ρήσης: «Οι εκλογές τελειώσανε, γυρνάμε με βαπόρι, ό,τι σκατά ο βουλευτής, το ίδιο και οι ψηφοφόροι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου