Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


Το Μνημόνιο μπουκώνει την διαπλοκή σε βάρος των εξαθλιωμένων πολιτών.
Το χαράτσι της ΔΕΗ για να μην πουληθεί ο ΟΠΑΠ;




Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια εξαθλιώνουν μισθούς και συντάξεις αναγκάζοντας τις γιαγιάδες μας να ζητάνε ένα χέρι βοηθείας για να μπορέσουν να ψαχουλέψουν από τους σκουπιδοτενεκέδες πεταμένη τροφή στα σκουπίδια.

Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια δεν έχουν απολύσει ούτε έναν δημόσιο υπάλληλο-ανάμεσά τους βιαστές και παιδόφιλους.

Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια αφού έκαναν πρωθυπουργό τον άνθρωπο που νομιμοποίησε συνταγματικά το Μνημόνιο (Γραμμένος) το εφαρμόζουν μονόπατα με την λογική της εξαθλίωσης των πολλών κάνοντας χαριστικές αναθέσεις στους εγχώριους ολιγάρχες της διαπλοκής.

Όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια λειτουργούν μ΄αυτό τον τρόπο έρχονται σήμερα να ξεπεράσουν τον διαπλεκόμενο εαυτό τους ανανεώνοντας την απόρρητη σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ και χαρίζοντας στον Κόκκαλη ένα σκασμό εκατομμύρια την ίδια ώρα που στο data room του ΟΠΑΠ δεν έχουν πρόσβαση οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι επενδυτές.

Όταν ο δήθεν τεχνοκράτης υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας υπακούει σαν τυφλός φανατικός μουσουλμάνος στις επιταγές της Τρόικας για παραμονή του χαρατσιού της ΔΕΗ στους λογαριασμούς μια και δεν μπορεί να βρει από αλλού τα 2,8 δις των αποκρατικοποιήσεων (επειδή η πολιτική ηγεσία δεν θέλει να πουληθεί ο ΟΠΑΠ και να χάσει η ΙΝΤΡΑΛΟΤ την προνομιακή σχέση μαζί του), ποια τύχη μπορεί να έχει αυτή η χώρα;

Όταν οι επενδυτές προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη για την προνομιακή σχέση της Ιντραλότ με τον ΟΠΑΠ, η οποία προστατεύεται σαν Ιερό Δισκοπότηρο, πόσο πιο πολύ θα μπορούσε να βουτήξει μια μνημονιακή κυβέρνηση στην Διαπλοκή. Το ίδιο κραυγαλέα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Ε"  και η η υπογραφή της ΔΕΗ με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η οποία εξασφαλίζει μεταξύ άλλων στον Ψυχάρη του ΔΟΛ άνεση κινήσεων.

Το ίδιο προβληματική είναι και η πώληση της ΔΕΠΑ η οποία διατηρεί σχέση εξάρτησης με την GAZPROM (Koπελούζος) αντίστοιχη με εκείνη του ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ.

Για αυτή τη σχέση τα ντοκουμέντα της εξώδικης πρόσκλησης υποψηφίων επενδυτών του ΟΠΑΠ (με αποδέκτες ΟΠΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ) τα οποία έχουν φθάσει ήδη στην Τρόικα>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου