Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΟΡΝΟ ΓΙΑ........................


Γερμανική Μ.Κ.Ο Γυρίζει πορνό ταινίες για… περιβαλλοντικούς σκοπούς!




Με σκοπό τη ….διάσωση του πλανήτη, αλλά και των δασών, μη κυβερνητική οργάνωση στη Γερμανία γυρίζει ταινίες πορνό, τις οποίες για να τις δει κάποιος πρέπει να καταβάλει χρηματικό ποσό σαν δωρεά για τη συγκεκριμένη οργάνωση. 

Το ποσό που θα μαζέψει η συγκεκριμένη ΜΚΟ θα διατεθεί στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διάσωση των τροπικών δασών. 

«Κάντε σεξ. Σώστε τον κόσμο» είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας και του ντοκιμαντέρ, το οποίο έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, με τους πρωταγωνιστές να μιλούν για το εγχείρημά τους. 

Πρόκειται για ένα χρονογράφημα, σκηνοθετημένο από τον Πολωνό σκηνοθέτη, Μίκαλ Μαρτζακ, το οποίο «ακολουθεί» την πορεία της οργάνωσης με όνομα «Fuck for Forest». Τα μέλη της, ντύθηκαν σαν σύγχρονοι χίπηδες, και επιδόθηκαν σε ομαδικό σεξ για να προωθήσουν την προσπάθεια που κάνουν για τη διάσωση των δασών, σε όλον τον κόσμο. 


Η ομάδα τους, δημιουργήθηκε το 2004 και όταν δεν κάνουν σεξ -για τις ανάγκες της οργάνωσης- βγαίνουν στους δρόμους της Γερμανίας και αναζητούν εθελοντές για να συμμετάσχουν και εκείνοι στο επόμενο όργιό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου