Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ................


Ο Στουρνάρας υπονομεύει και τον ελληνικό τουρισμό


Επίθεση του Γιάννη Μιχελάκη στον “τσάρο” της οικονομίας

Πολύ ξύλο για χάρη του Υπουργού Οικονομικών φαίνεται πως έφαγαν χθες οι κ. Χρήστος Σταΐκούρας και Γιώργος Μαυραγάνης, οι οποίοι κλήθηκαν στη Συγγρού από βουλευτές της ΝΔ να δώσουν… εξηγήσεις για την οικονομική πολιτική. Φυσικά, τα βέλη των γαλάζιων κοινοβουλευτικών, δεν είχαν στόχο τους δύο “συγκατοικούντες” του Στουρνάρα στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά τον ίδιο τον Υπουργό για μία σειρά από μέτρα που βουλιάζουν την κοινωνία όπως το ΦΠΑ στην εστίαση, το χαράτσι της ΔΕΗ και ο φόρος στο πετρέλαιο.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι και το χθεσινό tweet που ανάρτησε ο Γιάννης Μιχελάκης σε συνέχεια της δήλωσης Στουρνάρα στη γερμανική Bild, πως εξ’αιτίας των μέτρων δε μπορεί να κυκλοφορήσει στην Αθήνα. Ο άλλοτε εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά: “ωραίος τρόπος για να φέρεις επενδύσεις και τουρισμό.Να λες στους ξένους πως ούτε ο ίδιος μπορείς να κυκλοφορήσεις στους δρόμους”.

Φυσικά η κίνηση Μιχελάκη είναι ενδεικτική για το κλίμα που επικρατεί στη γαλάζια Κοινοβουλευτική Ομάδα για το Γιάννη Στουρνάρα και δεν αποκλείεται οι πιέσεις προς το Μαξίμου για τον “τσάρο”, να ενταθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου