Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΟΤΑ, ΠΗΓΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΟ


Στον ΣΔΟΕ τώρα… ανακάλυψαν τον…τροχό



Εμείς το ξαναλέμε .Σε ευνομούμενο κράτος οι ποιο πολλοί θα ήταν φυλακή. Αυτά που δήθεν ανακάλυψαν τώρα, είναι τα… ψίχουλα των… ψίχουλων. Στην τοπική αυτοδιοίκηση το φαγοπότι ξεπερνά το …κυβερνητικό.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά με τις δαπάνες περισσότερων από 100 δήμων σε όλη τη χώρα.
Τα έξοδα που εμφάνιζαν οι τοπικοί άρχοντες φέρνουν στο φως παραμάγαζα μέσα στα δημαρχικά μέγαρα, εικονικές δαπάνες και αλόγιστες σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε δήμο των Επτανήσων τα Χριστούγεννα του 2009 πέρασε δαπάνη για αγορά μελομακάρονων ύψους 8.000 ευρώ, ενώ σε δήμο της Δυτικής Ελλάδας είχαν προσλάβει μαέστρο για μαθήματα μουσικής, πληρώνοντας 100.000 ευρώ το μήνα για δύο μαθήματα την εβδομάδα!
Μια από τις υψηλότερες δαπάνες που βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ αφορά Δήμο της Αττικής ο οποίος εμφανίζεται να ξόδεψε 3 εκατομμύρια ευρώ για τον καθαρισμό καταυλισμού Ρομά.
Πάντως έχει ήδη καταρτιστεί λίστα με 110 δημάρχους οι οποίοι ελέγχονται εξονυχιστικά και κάποιες περιπτώσεις σύντομα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Αυτοί είναι οι 105 δήμαρχοι και νομάρχες που μπήκαν στο στόχαστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου