Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΡΟΜΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ


Γιάννης Αλεξίου: Ενοιωσα και βίωσα τον ρατσισμό από το νηπιαγωγείο...

Μετά την πανελλαδική κατακραυγή που σημειώθηκε με τοβίντεο του δασκάλου πολεμικών τεχνών Γιάννη Αλεξίου ο ίδιος ανέβασε μόλις βίντεο - απάντηση για το θέμα.
Στο δεύτερο αυτό βίντεο ο Γιάννης Αλεξίου αναφέρει τις προσπάθειες που έκανε για να σηκώσει την ελληνική σημαία, τις επιτυχίες που είχε στον αθλητισμό αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε ο ίδιος ως τσιγγάνος ακόμη από τα...
χρόνια του σχολείου και του νηπιαγωγείου. Διαμαρτύρεται επίσης για το γεγονός πως το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής τον κατήγγειλε στον εισαγγελέα και καλεί τους Χρυσαυγίτες ώστε να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς δικαστήρια.
"Σκοτώσατε την ψυχή μου όταν ήμουν μικρό παιδί και τώρα μένει να σκοτώσετε το σώμα μου, ξέρω ότι κάποια μέρα θα το κάνετε κι αυτό" αναφέρει ο Γιάννης Αλεξίου στο νέο διάγγελμά του. Σχετικά με το πρώτο βίντεο αναφέρει πως το έβγαλε στον αέρα όχι για να απειλήσει κάποιον αλλά για να δείξει πως απέναντι στην "τρέλα" της Χρυσής Αυγής υπάρχει μεγαλύτερη "τρέλα" στον τσιγγάνικο οικισμό στο Αλάν Κογιού ενώ λέει πως τον πείραξε η επέμβαση της Χρυσής Αυγής στις λαϊκές αγορές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου