Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013


ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΜΗΡΟΥ: "ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ"... Eκεί στο νεοφιλελεύθερο έκτρωμα τη συνιστώσα του Μπένυτο στη δεξιά... νομίζετε ότι η σιωπή απέναντι στ' αδέλφια μας είναι χρυσός ή προδοσία;

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΟΜΗΡΟΥ: "ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ" - ΠΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ!
«Δε μας αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο παρά να επιδιώξουμε λύση εκτός μηχανισμού και εκτός τρόικας. Θα εξαντλήσουμε βέβαια κάθε περιθώριο μέσα στα πλαίσια της λογικής», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου.
«Τα μέτρα που θα πάρουμε τουλάχιστον θα διασφαλίζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας», δήλωσε στην...
πρωινή εκπομπή του Mega, όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης της Κύπρου από την ευρωζώνη ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατηγόρησε μάλιστα τη Γερμανία ότι έχει καταφέρει μέσα από τη «γεωπολιτική» της επίθεση να καταστρέψει τις κυπρο-ρωσικές σχέσεις.
Πρόσθεσε δε ότι οι Κύπριοι θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν ένα σχέδιο διάσωσης, αλλά εκτός μηχανισμού και εκτός τρόικα και έκανε λόγο για «μεθόδευση που έχει στόχο, απροκάλυπτα πλέον, τον στραγγαλισμό της κυπριακής οικονομίας και καταστροφή του τραπεζικού συστήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου