Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

???????????????????????


Έδωσε τις εξετάσεις του στο..μνημονιακό σινάφι ο Τσιπρας



Διαπιστευτήρια στην κλεπτοαστική τάξη της χώρας μας και τους ξένους προστάτες της ήταν η ομιλία που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μουσικής κατά την εκδήλωση του Ιδρύματος Κ. Γ. Καραμανλή, για την επέτειο των 15 χρόνων από το θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ επικαλουμενος την πρόταση του Χ. Φλωράκη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως «έναν σημαντικό ηγέτη της τάξης του». Αυτός ο χαρακτηρισμός, του πρώην ηγέτη του ΚΚΕ, για τον Α. Τσίπρα ήταν έπαινος… αλλά ξέχασε ότι αυτή η « πνευματική συνεργασία» έριξε πίσω πολλά χρόνια το Κ.Κ.Ε .
 Όντως η ντόπια μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας και οι ξένοι κηδεμόνες της, γνωρίζοντας την ταξική νομιμοφροσύνη του Κ. Καραμανλή του ανέθεσε την διακυβέρνηση της χώρας σε κρίσιμες στιγμές για το πολιτικό σύστημα όχι μόνο το 1955, αλλά και το 1974.
Και πραγματικά για τα συμφέροντα της αστικής τάξης ο Κ. Καραμανλής ήταν ηγέτης. Από τότε που στις εκλογές του 1956 που ήταν αρχηγός της ΕΡΕ και με όργιο βίας και νοθείας κατόρθωσε το κόμμα του να σχηματίσει κυβέρνηση έχοντας πλειοψηφία κοινοβουλευτικών εδρών –παρά του ότι η ΕΡΕ βγήκε δεύτερο κόμμα- χάρη στο τερατώδικο εκλογικό σύστημα που είχε φτιάξει, μέχρι το 1974 που με το «Καραμανλής ή τανκς»
Μήπως δηλαδή ο Τσίπρας θέλει να ξεχάσουμε την Καραμανλική εποχή όπου βασίλευαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, τα στρατοδικεία, οι νόμοι 375 και 509;
Δεν θα ξαναγράψουμε την ιστορία κ. Τσίπρα για τις δικές σου πολιτικές σκοπιμότητες.
Η πρόζα των υποτιθέμενων αριστερών μπροστά στον ανδριάντα του Κ.Καραμανλή ,  ενός από τους πιο άτιμους πολιτικούς της νεοελληνικής ιστορίας,  είναι από μόνο του ένα ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερων ιατρικών εξετάσεων.
Η αριστερόστροφη  ρητορεία έκατσε πρώτο τραπέζι πίστα, στα γόνατα γνωστών αφεντάδων. Εφοπλιστές, τραπεζίτες, τρισάθλιοι καναλάρχες που πιάστηκαν με τα λουκάνικα στο στόμα, πληρωμένοι δημοσιογράφοι,  κάτι Φαύλοι πολιτικοί και λοιπά ανάλογα είδη που προθυμοποιήθηκαν για τη στήριξη της μνημονιακής εργολαβίας.
Από κοντά  ο πολιτικά απένταρος Σαμαράς και οι Φαύλοι του, ο Δένδιας, ο συρφετός των μπουμπούκων, η αστυνομία, οι ναζιστές και οι …Καμμενοκαρατζαφερηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου