Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013


Η ώρα των δικαστών για διεφθαρμένους ...πολιτικούς και υπαλλήλους σε κάθε μορφή κατάχρησης εξουσίας !

Η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση ...Παπαγεωργόπουλου αλλά και η τόλμη  των οικονομικών εισαγγελέων και άλλων διακαστών να αγγίξουν πολιτικούς τραπεζίτες ...που είχαν και έχουν τα κάθε είδους "γραναζάκια" όπως είπε σε μια ατάκα ο πρόεδρος του δικαστηρίου της απόφασης Σαζώνη, που γράφει ιστορία για την Ελληνική Δικαιοσύνη , μετά την υπόθεση Λαμπράκη πρέπει να είναι ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ Καθε ΔΙΑΦΘΟΡΆ ...ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΊΣΚΟΥ .Και όσους πιστεύουν οτι θα καλύπτονται με την ανομία τους σε βάρος  του πολίτη και της χώρας και του κοινωνικού συνόλου.
Οι δικαστές δίνουν το μήνυμα ...δεν θα σε καλύψει ο πολιτικός ο καναλάρχης που παριστάνεις τον μαϊντανό του ... Οποίος αποκαλύπτεται η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη. Αυτό μπορεί να μειώσει και την διαφθορά ...οχι στο απόλυτο αλλά σε βαθμό που κάποιοι θα το ξανασκεφτούν...όποια βρώμικη δουλειά και να κάνουν Πχ από το είμαι το κράτος και θα σου χαλάω το site , γιατί με καλύπτουν κοκ, είμαι ο υπουργός και δήμαρχος και έχω τρόπο να καλύψω και να τα θα κονομήσω.
Μπορεί να περάσουν χρόνια ...αλλά δείχνει πλέον πάμε μπροστά έστω με βήματα χελώνας ! Η αναφορά των διεθνών μέσων ενημέρωσης σε αυτή την υπόθεση δείχνει κάτι. Άλλωστε εκτός από πτωχευμένη χώρα είμαστε και η πιο διεφθαρμένη σε όλα τα επίπεδα ...και πιο πολύ στην χαμηλή και μεσαία βαθμίδα τους κράτους . Εκεί που η κάθε είδους κατάχρηση εξουσίας είναι κανόνας. Και διάφοροι σατραπίσκοι ...εξαπτέρυγα πολιτικών που τους διόρισαν και τους εξυπηρετούν πάνε να φτιάξουν καριέρες με ψέματα , σκευωρίες .
Οσο πιο ανεξάρτητη και αδέκαστη δικαιοσύνη αποκτούμε τόσο θα καθαρίζει ..η κόπρος του Αυγείου από το κράτος ...που σκόρπισαν .
Οι δικαστές που και αυτοί πλέον βιώνουν τις περικοπές ...και τις επιθέσεις των πολιτικών στο έργο τους είναι με το λαικό ( περι δικαίου) αίσθημα ...και ιντερνετ βλέπουν και ξέρουν οτι ο κόσμος ζητά κάποιους να βάλουν τάξη και νόμο σε αυτή την χώρα κατά το ΣΎΝΤΑΓΜΑ και μόνο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου